Könyvjelzők

Company of Heroes 2

Alternatív nevek: Company of Heroes 2

Ez a folytatását várják a sok játékos. És végül, Game Company of Heroes 2-ben bemutatták az embereket. Természetesen, mivel teljesen különböző nézőpontok, honfitársaink a játékot azonnal volt néhány kirívó pontatlanságot. Egyes források is írt petíciót követelő tilalom eloszlása ​​a játék a hatalmas posztszovjet térben. Mindezek ellenére azonban az észrevételeket és a hibák fejlesztők, akik nem értékelik a magas színvonalú a játék, és kiváló technikai tulajdonságokkal ez egyszerűen lehetetlen. Igen, és különben is, tudva, teljesen egyéni szempontból a kanadaiak és az amerikaiak a proistechenie háború, ezt az értelmezést az események, akkor bocsáss meg nekik (csak a minőségi teljesítményt, természetesen).

Most már képes lesz arra, Company of Heroes 2 játék használja a teljes szovjet kampányt. A játékosok a világ minden tájáról részt vesz a sztálingrádi csata, Moszkva közelében, és részt vesz az elfogása a Reichstag. A főhős a projekt a fogoly ül a Gulág Sliv Isakovitch. És néhány esemény visszaállnak az ő emlékiratait. Persze, aztán, ahogy végre a játékban a csaták és harcok a történelmi szempontból, és milyen könnyű kiállított összes orosz megbízottak, nem tűri a kritikát, de nem rohan, hogy lezárja a Company of Heroes 2 felülvizsgálata, de támogatjuk a műszaki jó játék, de a CoH csak ezt.

Sokkal fontosabb is, hogy milyen szakszerűen, hatékonyan és gyorsan végre a kampány tervét. Minden küldetés, a karakter kell eljárni két vagy akár három fronton egyszerre. A játék számos missziók és feladatok, és minden új feladatot meg, mielőtt hozzá fog járulni a váratlan fordulat. Minden egyes lépés (mint látni fogod, amint lehet letölteni Company of Heroes 2) egyszerű és egyértelmű első pillantásra, a misszió egészítik majd ki az új feladatok és váratlan megrendelések.

Érdemes megjegyezni, hogy a játék nem a gyenge a szíve. Tehát, az ellenséget és események, dinamikusan változó egymást, nem engedi pihenni egy percre. Ahhoz hogy ezt személyesen, meg lehet nézni a demo videót Company of Heroes 2. Egy ilyen gyors változás az események kesereg torzulásának történelmi tények egyszerűen nincs ideje.

Játék nehezebbé válik, mivel a fejlesztők úgy döntöttek, hogy javítja a túlélési nehéz katonai felszerelések, így most a megsemmisítése ellenséges erők kell költeni több energiát. A játékban, ugyanaz, mint az előző részben fog megjelenni három fő típusa a források:

1. Emberek.

2.. Üzemanyag.

3. Lőszert.

Megtekintéséhez projekt részletes, javasoljuk CoH 2 letöltés.

A hagyomány, a küldetés akkor kap bónusz pontokat, hogy további lehetőséget, hogy hozzáférjen a drágább lőszer. És bár a játék Company of Heroes 2 szabad nem működik, próbáld ki magad ebben a játékban, érdemes - a minőség projektnek kell nézni minden játékos!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more