Könyvjelzők

Core Masters

Alternatív nevek: Core Masters

Core Masters Online - ingyenes multiplayer kliens egy fantasztikus játék a stílus a MOBA. Dinamikus csaták, valósághű 3D-s grafika, a nagy a választék a karakterosztály, számos érdekes küldetés, szilárd válogatott játék mód - minden előnyét a projekt a koreai stúdióban Soft Big Bang. Tapasztalt felhasználók láthatják hasonlóságot játékok, mint a League of Legends és a DotA 2. Vezetés hősök, a játékosok versenyeznek egymással bizonyos kernel. Előtt fog állni cél -, hogy rögzítse annyi pontot hős megölte ellenfelek. Mielőtt játszani, amelyen keresztül megfelelnek a legtöbb elképzelhetetlen lények élvezettel közeledő színes helyszínek, öntsön a felhalmozott energia izgalmas csaták, emeljék a adrenalin a vérben, és bizonyítani tudja, hogy mindenki körülötte rendkívüli képességekkel rendelkeznek. Core Masters lejátssza az önállóan és együttműködve más felhasználók számára. Ön szabadon választhat, hogyan kell szórakozni ebben a mozgalmas világban.

Core Masters regisztráció szükséges lépés, ami a játék univerzumban. Akkor feltétlenül tájékoztassa az e-mail címét, a fiók nevét és elér egy erős jelszót. Ezután elérhető lesz Core Masters töltse le és telepítse a játék kliens a számítógépen. Nagyon szép, hogy ez elérhető az érdeklődők. Rendszerkövetelmények a projekt nagyon alacsony, és ha van egy számítógép előtt az átlagos paraméterek - üdvözöljük a helyet felejthetetlen kaland!

Szóval, hogyan kell játszani Core Masters lesz az egyik karakter kell, hogy legyen az első, hogy válassza ki a legmegfelelőbb. Choice, azt kell mondanom, széles. Nem kevesebb, mint 25 különböző karakter várnak a tulajdonosok. Karakter szabályozás nem csökken az esztelen szaladgált, és részt vesz a csatákban. Meg kell fejleszteni a kórteremben, és kövesse a szivattyú paramétereit. A lehetséges egy osztály kiderült fokozatosan és csak csodálni, hogy milyen erős és mindenható ugyanaz lehet, kezdetben szerény hős. Ezen kívül, az összes elért ösztönözni díjat, így menteni a játékot, valuta és megszerezni a szükséges felszerelés. A játék használja a különböző fegyverek és varázslatok megvalósított mechanika. Ez azt jelenti, hogy ha meg akarja nyerni pénzt.

Játék Core Masters áll, több lapot, ami nagyon változóak történik velük és események. És a jelenlegi rendszerek, amely lehetővé teszi, hogy játsszon, ahogy akarod. Például, akkor képes lesz arra, hogy élvezze a szokásos PvP mérkőzések, izgalmas PvE feladatok mód a játék egy ideig, amely részt vesz akár 8 játékos egy térképen, valamint a kooperatív módban 4x4. Mint már említettük, a kernel - ez a fő cél. Minél nagyobb a szám, annál jobb. Különben is, nem csak gyűjteni őket szabadon, mindig van, hogy legyen óvatos az ellenséges támadások és aggódni megtakarítás a saját életüket. Apropó, az ellenfelek és arra törekszenek, hogy elpusztítsa a kernel, hogy lehet kapni annyit kell irányítani. És megtorlás, miért nem árt ellenségei?

Jár együtt sokkal könnyebb, mint megpróbál, hogy sikerül magát. Unite azokkal, akik osztják az Ön ambíciói és versenyeznek más játékosok a bajnokság ilyen nehéz ellenzék. Fel kell ismerni, hogy ez a játék nem rosszabb, mint a versenytársak, amellett, hogy egyáltalán nem kell fizetni az örömben, hogy a résztvevő fűtött csaták. Ha egy ideje már észrevette, hogy szabadidős lett unalmas, és keresi a módját, hogy változtatni a körülményeket, Core Masters praktikus segít ki! Próbáljon meg játszani, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a projekt méltó a figyelmet! Mi csak kívánunk sok szerencsét

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more