Könyvjelzők

Cosmic Szünet

Alternatív nevek: Cosmic Szünet

Játék Cosmic Break - ingyenes multiplayer third-person shooter valósághű 3D-s grafika, a tervezett anime stílusban. A karakterek "intézkedéseket, amelyek minden esetben fordul elő, hogy harcolni egymással, robotok. A csatatéren, működhet egyszerre ellen 30 játékos azonos összeget. A felhasználók rendelkezésére hozzon létre egy karaktert, vegye fel a fegyvereket, és az, hogy melyik módban játszani CosmicBreak. Mi lesz a robot attól függ, hogy a képzelet. Miután korlátozás nem történik semmi, és tudja kezelni az egyedi karakter született a fantáziád. Vannak, persze, a javaslatot, hogy a rendelkezésre álló 50 modell már gyűjteni. De ha nem tetszik, tekerje fel az ingujját, és a több mint 300 alkatrész, Bring, hogy nagyon drága a szíved. Ezután válassza ki az egyik a három meglévő frakció, akkor vezet a robot végtelen harcok. Célok világosak -, hogy túlélje a forró csaták nyerni, és hogy a jól megérdemelt díjat. Nem csak, hogy fog játszani CosmicBreak ingyenes, így is minden csatát támaszkodik érdempontokat, játékpénzt és mindenféle hasznos elemeket, mint például a tartalék alkatrészeket a robot. Hajrá! Siker - az eredmény az erőfeszítést!

CosmicBreak regisztráció elviszi a csodálatos, gyönyörű, tele dinamikus események a világ. Mindössze annyit kell tennie -, hogy töltse ki a regisztrációs lapot a hivatalos honlapján. Töltse ki a megfelelő mezőket felhasználónév, jelszó, e-mail címét. Írja be a játék képes lesz arra, hogy a Facebook, úgy, hogy közben a fiók létrehozása szükséges megadni a nevét, egy másik fórumon. Miután az összes szükséges információt feltölti CosmicBreak online és élvezze a legérdekesebb játék.

Vállalati CyberStep, Inc. , Ami áll a projekt fejlesztője, megpróbálta a terméknek, és így a rendszer követelményeinek nem sokkolni az emberek őrült. A játékmenet az alábbi beállítások szükségesek a számítógépen: OS Windows (2K/XP/Vista/7) processzor Intel Pentium III 1. 2 GHz-es, DirectX 9 kompatibilis. 0, RAM 256 MB. Ami az internet-kapcsolat, akkor legyen legalább 128 kbps.

Nos, ha az alaki rendezik, itt az ideje, hogy menjen vissza a párhuzamos dimenzió nevű tér Abode. Caught a távoli jövőben, akkor meg kell, hogy válasszon egy oldalt, amely nem kár, hogy minden erejüket, és kezdjük gyűjt energiát a kozmosz, amely segít újraéleszteni az egyik ősi Arkov (a jogot, hogy létezik, és hogy úgy döntött, hogy harcolni), hogy ő viszont viszont legyőzte Chaos magához ragadta a hatalmat. Meg kell érteni a lényegét maga a játék, és minden a helyére került, nézzük a történelem. Egy olyan világban, ahol volt elég hosszú ideig anarchia. A már meglévő faj óriási robotok, ébredés után feledésbe, felfedezett egy szörnyű kép: a királyság a szörnyű káosz. Ancient Arkov hogy életre csak három. Ez az erő, a bölcsesség és a bátorság. De az ereje mindegyikük a határán kimerültség. Sürgősen szükség van az energia az univerzumban, de ez nem elég a három óriás. Hívei az egyes robotok felébredt úgy döntött, bármi áron visszaállítani a normális élet az ő példaképe. Csomózott fárasztó küzdelem. Miután minden frakció úgy véli, hogy képes legyőzni a Káosz robot, és túlélni bármi áron. Képviselői a frakciók nem hajlandók elismerni, hogy egymással és a kozmikus energia, ami annyira szükséges az egyes lakói a fantasztikus világ, lesz a fő bűnös a viszály.

Tehát, a játék három Union: Bradin, ahol a bátorság és hűség mindenek felett, varázsló, akinek a hívei tartják a legintelligensebb, és harcol inkább támaszkodnak a jól átgondolt stratégia és Dostreks, aki úgy véli, hogy a kitartás lehet törni a nyers erő. Miután a kiválasztás, a másik stratégia kap az első sor a robotokat. Igen, olvastam, hogy van, CosmicBreak játszani, akkor az ellenőrzés nem egy, hanem több robot. Pontosabban, akkor az egész csoport, található egy saját garázs. És egyébként is, a robotok között lehet választani a kapitány. Általában négy típusú robotok, és különböznek jellemzőit. Tehát, Air robotok büszkélkedhet erős gyorsítók és a kiváló irányíthatóság. Robotok Föld típusú páratlan a szomszédos csaták és a különböző képes gyorsan mozog. Artillery típusú robotok fényesen távolsági támadásokat. A Web lánctalpas típus támogatja a legkiegyensúlyozottabb, és egy ilyen funkció például képes megjavítani fickó. Továbbá minden különböző dimenziói a meglévő robotok. S, M és L - ez három méretben, ami egyszerűen kell figyelembe venni korszerűsítése, valamint a közben fegyver kiválasztása.

Játék CosmicBreak kínál a felhasználók a módok, mint a Arena, missziók és feladatok. Mindegyik érdekes a maga módján, és amit származik, nem fognak unatkozni! Ezen felül, a játék során beszélgethet a többi játékossal. Van, hogy a különleges hang-és szöveges chat. Röviden, akkor lehetősége van arra, hogy tölti az idejét a gazdag, hogy egy nagyon szórakoztató! Van egy jó hangulat!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more