Könyvjelzők

COSMICS: galaktikus háború

Alternatív nevek: KosMiks, galaktikus háború, Cosmics

Game Review Cosmics: Galactic Wars

Cosmics: Galactic Wars online - ez ingyenes multiplayer szerepjáték játék, amelyben meg kell venni az űrbe.

Online játék Cosmics: Galactic Wars teszi a következő minimális rendszerkövetelményei a számítógépes játékos

- Nagy sebességű internet-kapcsolat,

- Processzor: Pentium IV-2000

- 512 Mb RAM

- Video: 64 MB

- Minimum 700 MB szabad hely a merevlemezen

- Minimális képernyő felbontás: 1024x768

- Flash Player 10-re. 0

- No proxy és tűzfal

- Nyílt port 5432 a adresa cosmics. ru

Vegyél részt a játékban Cosmics: Galactic Wars két lépésből áll:

- A hitelesítés és az e-mailek,

-, Hogy személyes adatait (Belépés - szükséges felhasználónév, jelszó, szex).

Cosmics: Galactic Wars online regisztrációs továbbra letölti az ügyfél - egy speciális program, amely optimalizálja az internetes forgalmat, csökkenti a hibák a megfeleltetési játékban. Client kapható több változatban - könnyű (kis méret) és a teljes.

Cosmics: Galactic Wars online játék az elején, hogy elhalasztották a bolygó, ahol élnek, a két faj: humarty és Aller. Ezek a versenyek távoli leszármazottai az emberek és versenyeznek a bolygó alkalmas lakás. Az Ön feladata, hogy segítse a győzelmét.

Ha a játék Cosmics: Galactic Wars online, akkor biztosan, mint animált harcol. A harc, akkor válassza ki a csapást okozni az ellenség. Elvégzése harci befolyásolják a karakter

- Védelem

- Agility

- Intuition

- Force

- Az életszínvonal,

- Energy.

Teljesítményének javítása érdekében, abban az időben, hogy hogyan lehet játszani a játékot online Cosmics: Galactic Wars miatt lehetséges, hogy a növekedés a karakter szint (szint növekszik attól függően, hogy a szerzett tapasztalatok során zsákmányolt), valamint a megvásárlása különböző lőszert. Csak a karakter képes lesz alkalmazni a harc előtt különböző stimulánsok, amelyek növelik a nyerési esélyeit.

Fiú, ha játszani Cosmics: Galactic Wars előfordulhat mind a valódi játékosok, és a közted és a számítógép. Aktiválásához az utóbbi akkor be kell kapcsolnia a vadászat, és tükröződik a térképen, mind a közelben szörnyek.

Nagyon gyakran fog harcolni az ellenkező versenyt a különböző területeken - a semleges, a konfliktus azokon a területeken, amelyek saját harcszabályzattal.

Játék Cosmics: galaktikus háború online városokban számos fontos épületek, amelyek a játék függvények

- Kórházi (ahol lesz feltámasztani)

- Store (vásárolni a különböző dolgokat, a rendelkezésre álló, amely függ a szinten)

- Aukció (el lehet adni, át a dolgokat)

- Bank (pénzváltás),

- Kommunikációs Központ (benne küldhet üzenetet, vagy küld egy másik játékos)

- Prison (ez tartalmazza a játékszabályok szabálysértőket).

Annak érdekében, hogy még érdekesebb a Cosmics: Galactic Wars játszani a játékot, sok számítógépes karakterek, kapsz egy változatos küldetések - zseniális munka, amely során szükséges és posrazhatsya és összetör a fejét találós kérdések. Végrehajtása érdekében minden küldetés fog támaszkodni egyedi trófeát.

Szintén a játék a karakter lehet bármilyen szakma: biológus, geológus, vadász, psy-generic, mérnök, biokémikus, bérgyilkos, orvos. Szakma kaphat a harmadik szint a karakter. Szakma viszi a pénzt, és arra, hogy eladja a dolgokat, hogy a termelés.

Register Cosmics: Galactic Wars majd merítsük meg a világot a tér csaták a két faj között, és talán rajtad függ a győzelme az emberek.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more