Könyvjelzők

Counter-Strike

Alternatív nevek: Counter Strike, CS

Counter Strike 1. 6 - a legújabb verzió a népszerű sorozat a számítógépes játékok Valve Corporation. Game Counter Strike egy First Person Shooter, amely a motor és GoldSrc forrás. Minden játék ingyen Counter Strike áll az általános közönség rajongók virtuális szórakozás. Ez a része a játéknak sikeresen megnyerte a szívét a sok felhasználó. Szép grafikák együtt átfogó játék képességeit. Counter Strike online történetet nem egységes. Nincs egyetlen kártya, a választás, amely maga után vonja kihívást jelentő feladatokat, amelyek nem engedik, hogy hiányzik még a legaktívabb. Továbbá, a rendszer a csoport kölcsönhatása hozza a saját íze, hogy a játék, tanít jár harmonikusan és hatékonyan, amennyire csak lehetséges, hogy elérjék a közös sikert. A nyertesek a díjakat nyújtott jó, mint a valuta. És egyet fog érteni, ez egy jó ösztönző keresni győzelmet az ellenségeink. OD is kap egy kis morzsa, de ez nem is fog összehasonlítani az első kitermelés. Counter Strike CS - ez a kaland telített világban, ahol nem csak játszik szerepet a szerencse, hanem az erőfeszítéseket.

Ahhoz, hogy egy legitim résztvevője izgalmas események, le kell töltenie Counter Strike. Vannak speciális programok segítségével telepíteni a játékot. Főoldal fénypontja egy új mappát a számítógépen, mert a telepítés Counter Strike online az telepített játék szigorúan tilos. Ezen felül, akkor látogasson el a hivatalos honlapján, ahol a regisztrációs végzik Counter Strike. Hozzon létre egy új fiókot, kérjük töltse ki az alábbi mezőket: felhasználónév, jelszó, ismételje meg a jelszó, e-mail cím, kód kép. Mindezek mellett meg kell jegyezni, hogy vannak bizonyos minimális követelményeket, amelyeknek meg kell felelni PC. Tehát nem probléma játszani Counter Strike, szükség van a következő paramétereket: az operációs rendszer Windows XP, 500 MHz-es processzor, hangkártya, videokártya 16 MB memória, 96 MB RAM-mal. Győződjön meg arról, hogy minden rendben van, válassza ki a vending oldalon, fogjon fegyvert, és kötelezzék el, hogy kihasználja!

Mivel a játék CS - ez a konfrontáció a két hadviselő felek, akkor csatlakozzon az egyiket. Döntsd el magad, hogy igaz, vagy lelkiismeretlen terrorista kommandós. Számít, milyen része belép attól működtetett szerencsejáték-tevékenység. Három fő lapok vannak, ahol a legmelegebb eseményeket. Ez a VIP Merénylet (terroristák megpróbálta megölni VIP , és a rohamrendőrség - vigye el egy biztonságos területre), Hostage Rescue (kommandósok mentettek túszokat és terroristák pózol zaj) és Bomb / Defuse (terroristák felrobban egy bomba fenyegetést, és kommandósok semlegesítése ellenkezőleg). Természetesen, amellett, hogy ezek, vannak más helyek is, de ezek a kártyák leginkább a kereslet. Végén a misszió játék CS 1. 6. meglehetősen forgalmazza a jól megérdemelt díjat.

Költeni a nehezen megkeresett pénzt lehet egy speciális buy-zónában. Majd eladta őket, ideértve a fegyvereket és egyéb hasznos elemeket. Ami a fegyvertár, itt és pisztolyok, valamint sörétes és szélű fegyverek, bombák és gránátok és támadás puska. Is szüksége van, és elemek, például egy rendőrségi pajzs (Shield), páncél (Armor), plusz sisak páncél (Armor + sisak), éjjellátó szemüveg (Night-Vision Goggles), fogó (hatástalanítani Kit ). Minél több a pénzügyi lehetőségek - így szilárdan csomagolva. Így megy ez!

Counter Strike Free biztosítja a lehetőséget, hogy részt vegyenek a versenyeken. Bajnokság az amatőr, hogy ilyen nagy, mint a világ, vagyis, hogy a legjobb része a csapatnak. Ha kiderül, hogy része legyen az egyik a szakmai csapat, garantálja a sok tapasztalat és gazdag életet. Minden szabad percét a Do kérem Önt arra, hogy játsszon Counter Strike online. Újra és újra igyekeznek visszatérni ezt az érdekes tevékenység!

További plusz, hogy a Counter Strike 1. 6. játék több modell játék. Különböznek megjelenése karakter, azaz álcázás térkép munkahelyek. A terroristák, feltéve, hogy ez a játék modellek Phoenix frakció (kelet-európai), Arctic Avengers, Guerilla Warfare (svéd) és az Elite Crew, és a kommandósok - Seal Team 6 (USA), a GSG-9 (német ), GIGN (francia), Special Air Service (angol nyelven). Ez a sokszínűség egy új megközelítés a játék, és végtelenül boldog résztvevők.

Csatlakozz most a saját élmény megtapasztalni a jellemzői ennek a szép játék! Az a tény, hogy sok évvel a játék Counter Strike hálózatok a NETA nem elvesztéséhez vezethet érdeklődés a felhasználók, önmagáért beszél. Csak akkor szeretném, ha jó hangulat és sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more