Könyvjelzők

Counter-Strike: Source

Alternatív nevek: Counter-Strike: Source

Játék Counter-Strike: Source - egyfajta legenda. Sikerült egyszer és örökre megváltoztatja a tudata a legtöbb játékos a ma. Szenvedély a játék lehet hasonlítani a skála minden járvány.

Most érdemes megjegyezni, hogy a játék CS: Source - ez a kedvenc, sok jó öreg Counter Strike, át az új, nagyobb teljesítményű motort. Új verzió most szilárdan kapcsolódik életét és kalandjait Gordon Freeman. A kritikusok már gyorsan megjegyezni, hogy a fejlesztők úgy döntött, hogy a játék egy kereskedelmi alapon, és mi, az összes felelősséget, hogy ez nem rontja el a játékot, minden marad a régiben érdekes és izgalmas.

CSS - a játék, hogy hirdessék az azonos szabályok mutatták be a ma már legendás első tervezetét. Meg kell foglalkozni az azonos játékmenet funkciók és találkozni ismerős túszokat. Az egyetlen kellemes ", de" - most már mindezt magas minőségű grafika. Ezen kívül a fejlesztők úgy döntöttek, hogy szépíteni egy új változata a játék a modern korszerű és divatos fizikai modell. Röviden, nincs idő unatkozni - játszani Counter Strike Source ezentúl nem csak izgalmas, hanem szép.

A "Bölény" geymerskogo dolgok jól érzik magukat, és nem kell alkalmazkodni valami radikálisan új, az alkotók a játék marad a Counter Strike Source fegyverek és lőszer "a múltból."

Indítsa el a játékot, akkor hagyományosan, azonban már az első letölthető a Counter-Strike: Source. A projekt letölthető torrent nyomozó és telepíthető bármilyen modern számítógép másodpercek alatt. Azonnal arra figyelmeztetnek, hogy attól függően, hogy a számítógépes rendszer megváltozik és minőséget mutatja a projekt menetrend. Annak ellenére, hogy a textúra úgy tűnik, válogatós játékosok is sáros a néhány pillanat, nem rontja el az általános benyomás a játék. Sőt, szinte teljes egészében ellensúlyozta modern ragdoll animáció és valódi vér! Ó, igen, készülj fel, hogy Contra szárnyal igazán főzött sok vér. A sűrű karmazsinvörös folyadék szinte minden szennyezett falak, a padló, még a mennyezet, és miért akar, mielőtt igazi felnőtt játék - több, mint komolyan.

Lejátszás CSS lesz, mint kellemes, amennyire lehetséges, azért is, mert a fejlesztők nem gondoskodott a leginkább reális projekt. Akkor már nem lánc, hogy a harcosok haladnak át egymást, hogy - ez a hiba megszűnt egyszer és mindenkorra.

Ismét szeretném állítani a figyelmet fegyverek, annak ellenére, hogy a bemutatott modellek itt ugyanaz, mint korábban, úgy néznek ki, voskhotitelno - önkéntelenül kezdenek bámulni és csodálja azt.

Ha nem hisz nekünk, és szeretné, hogy személyesen meggyőzni a megbízhatóság a fent említett, azt javasoljuk, hogy töltse le a játékot, ha nem, akkor legalább nézd Counter Strike Source video trailer. Bízva abban, hogy ő fog neked hamar személyesen ismerte a projektet! Légy kész arra, hogy meghívja barátait!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more