Könyvjelzők

Crime Boss: Rocky City

Alternatív nevek:

Crime Boss Rockay City első személyű lövöldözős játék. Játszhatsz PC-n. A grafika jó szokatlan, enyhén rajzfilmes stílusban. A szinkronizálást profik végezték, a zenét ízlés szerint választják.

A főszereplő neve Travis Baker, az a terve, hogy Rocky City krimi világának első számú helyévé váljon. De sok kihívás van az úton.

A siker eléréséhez egyszerre több irányban kell haladnia:

 • Harci képességek fejlesztése
 • Bővítse fegyverarzenálját
 • Harcolni a rivális frakciókkal új területekért
 • Versenyzők kizárása, ha lehetőséget kapnak rá
 • Ne hagyja, hogy a rendőrség letartóztasson vagy lelőjön

A Crime Boss Rockay City játék szórakoztató és nem túl nehéz lesz. Mielőtt elkezdené, feltétlenül menjen végig egy rövid bemutatkozáson, és tanulja meg a karakter irányítását. Játszhatsz egérrel és billentyűzettel, vagy gamepaddal.

Rockey Cityben a 90-es évek hangulata van. Ebben a metropoliszban minden van, magas felhőkarcolók, luxusszállodák és készpénzzel teli bankok. Lesz mire költeni a megszerzett vagyont, fényes krómozott autók, új fegyverek, stílusos ruhák és szórakoztató szórakozás.

A játék főszereplői valódi színészek megjelenését másolják.

A játékban megtanulod:

 1. Michael Madsen
 2. Michael Rooker
 3. Kim Basinger
 4. Danny Glover
 5. Daemon Poitier
 6. Danny Trejo
 7. Vanília jég

És még Chuck Norris is egy bátor seriffel szemben, aki megpróbálja helyreállítani a rendet és az értelmet a féktelen bandákkal.

Amikor elkezd játszani, fejezze be az egyjátékos kampányt. Szerezzen pénzt és tapasztalatot saját bűnbirodalmának építése közben. Így fokozatosan megérted a játék mechanikáját és bonyolultságát. Ezt követően, miután megkapta a megfelelő felkészülést, folytathatja a kollektív játékot.

Alkoss bandát legfeljebb 4 másik játékossal, és vegyenek részt rablásokban, emberrablásokban és lövöldözésekben a hatóságokkal együtt.

A cselekmény itt több különböző történetre oszlik, menjen végig mindegyiken, hogy jobban megismerje a játék szereplőit. Ezek nem csak olyan karakterek, amelyek néhány másodpercre megjelennek, és programozott műveletek végrehajtása után eltűnnek. Mindegyikük jelleme bejegyzett, mindannyian igazi személyiségek vágyaikkal, terveikkel, álmaikkal. Találja meg azokat az okokat, amelyek motiválják őket arra, amit csinálnak.

A kollektív PVE küldetésekben való részvétellel értékes tárgyakat, fegyvereket és pénzt kereshet. De ha a küldetés kudarcot vall, nem marad semmi. Nem érdemes nagyon idegeskedni a kudarcok miatt, még ha valami elsőre nem is sikerül, ne add fel, és idővel az eredmény pozitívra változik.

A

Crime Boss Rockay City ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játék megvásárolható a Steam platformon vagy a fejlesztők hivatalos weboldalán. Ha elsőre kicsit drágának tűnik az ár, kövesd a játék oldalát, és idővel lehetőséged lesz jó kedvezménnyel megvásárolni.

Telepítsd azonnal a játékot, és urald a Rocky City bűnözői világát!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more