Könyvjelzők

CrimeCraft

Alternatív nevek: CrimeCraft, KraymKraft

CrimeCraft Online - ingyenes böngészős játék shooter. Ez nem furcsa, találja magát nem csak a város, hanem a világ, miután a környezeti katasztrófa. Ijesztő? Nem fél semmilyen hibridek? A félelem itt nem éri meg, és a banda a gazemberek, akik elkapják a pillanatot, ami rabolta ki.

A technikai oldalon, és a hatalom a számítógép, a játék elég KraymKraft demokratikus rendszer követelmények:

• RAM - Windows 2000/XP/Vista/7;

• CPU - 2. 2 GHz-es

• RAM - 1. 5 GB Windows 2000/XP, 2 GB Windows Vista / 7;

• Hard Drive - 3.. 5 GB

• internetkapcsolatra.

A kezdj el játszani online játék CrimeCraft, csak akkor kell, hogy gondoskodjon magukat a játékban. CrimeCraft regisztráció nem tart sokáig gyötörte, csak jól ellenőrizze ezeket az adatokat

1. Belépés a hivatalos honlapján a játék CrimeCraft;

2.. válassza ki a regisztráció,

3. adja meg a nevet a jövőben karakter,

4.. hozzon létre egy jelszót, amely nem kevesebb, mint hat betű vagy szám,

5. Ismételje meg a jelszót

6. adja meg e-mail címét, hogy erősítse meg a fiókját,

7. töltse le a játék kliens,

8. Fuss, és adja meg a számla adatait.

Eljut a Földre, tele káosz kontroll létre városokban tartja a bandák. Megnyitja előtted az egyike azoknak a városoknak - Sunrise City -, és hiányzik a karaktered itt.

Játék CrimeCraft szembesíti célja, hogy végre konkrét feladatot és úgy, hogy végül, akkor kap pénzt és tapasztalatot felhalmozódnak a jó hírnév, megtanulják az új kézműves és harci képességek fejlesztésére a karaktered.

Preview:

• Dinamikus shootout;

• Testreszabás

• termelés,

• feketepiacon;

• banda,

• technológia Unreal Engine.

Dinamikus forgatás - Majd vezesse a harcot a hősök a többi felhasználó, és a szoftver ellenségek. Ehhez, akkor megkapják a választás blshoy felszerelés: fegyverek, robbanóanyagok és stimulánsok.

Testreszabás - Meg megtestesítik a jellege az egyén, a választás, a ruházat, a fegyverek, a különböző tárgyak és készségek meg akarják. Az, hogy egyedülálló!

Production - trófeák tudsz a harcban, elküldi a létrehozását fegyverek, ruházat vagy stimulánsok.

Black Market - képes termékeit a különböző elemek, eladni vagy csere más karakter a játékban.

Bandái - CrimeCraft játszani szórakoztató társaikkal, számára megengedett, hogy hozzon létre egy banda, ennek megfelelően lesz a klub és a menedéket.

Technology Unreal Engine - lehetővé teszi, hogy teljes mértékben feltárja egy ilyen hatalmas és szép világot teremtett az Unreal Engine 3.

Összefoglalva azt mondhatjuk, hogy CrimeCraft - szövetsége a harmadik személyű lövöldözős és a szerepjáték játék, sok felhasználó, hogy csatlakozik a dinamikus lövészet, jobb karakter, és beszélgetni a többi játékossal.

Ez itt várja a szörnyű harc az élet más harcosok. A világ elmerül az anarchia - itt az ideje, hogy a hatalmat kezekben, és bizonyítani fölényét! Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more