Könyvjelzők

Crossfire: Légió

Alternatív nevek:

Crossfire Legion valós idejű stratégiai játék érdekes küldetésekkel. A játék kiváló grafikai minőséggel rendelkezik, ami ritka az ilyen műfajú játékokban. Jó zene és jó hangjáték.

Sok csatában fogsz részt venni, ahol az egységeidnek nem mindig lesz egyszerű feladata elpusztítani az ellenséget.

A nem túl távoli jövőben szinte az egész világot katonai összecsapás éri két nemzetközi nagyvállalat, a Black List és a Global Risk között. De megjelenik egy harmadik erő is az ellenségeskedés színterén, és csakis rajta múlik, hogy milyen hamar ér véget ez a konfliktus, és kinek a javára.

  • Civilek megmentésére irányuló küldetések vezetése
  • Küzdelem az ellenséggel városi környezetben, háztetőkön, szűk utcákon és a föld alatt
  • Készítse elő a terepet pozíciói védelméhez
  • Védett ellenséges célpontok elfogásának terve
  • Mutasd meg mindenkinek, milyen erős a hadsereged, és tesztelj új taktikákat online csatákban a világ minden tájáról érkező játékosokkal
  • Hozza létre saját forgatókönyveit és új szintjeit a kényelmes beépített szerkesztővel

Hála a játéknak van helye különféle stratégiák alkalmazására a küldetések forgása során, a játék nem zavar.

Ön dönti el, hogyan akar játszani a Crossfire Legionnal. Ez lehet nehéz és nagyon nehéz csaták sorozata vagy egyszerűbb küldetések.

A legelején érdemes időt szánni arra, hogy először végigmenjen a kampányon. A benne lévő cselekmény érdekes, magával ragadó és senkit sem hagy közömbösen.

Miután így szerzett tapasztalatot és megtanult harci taktikákat, valamint többféle stratégiát elsajátított a csatatéren, áttérhet a többjátékos módok egyikére.

  1. Csevegés, barátkozás és szövetségkötés
  2. Végezzen közös küldetéseket és feladatokat, vagy egyesítse erőit, hogy megpróbáljon legyőzni egy erősebb ellenfelet
  3. Harcoljatok egymás között, hogy megtudjátok, kinek a serege erősebb
  4. Fuss együtt

Mindez nagyon dinamikussá és változatossá teszi a játékot. Kísérletezzen a csatatéren, néha a csapatok helyes elhelyezése már a csata kezdete előtt meghatározza a csata kimenetelét. Ezen túlmenően nagyon fontos kiválasztani, hogy milyen típusú csapatok és felszerelések lesznek szükségesek a feladat elvégzéséhez, és minden alkalommal más-más járműről és harcosról lehet szó, a küldetéstől függően.

A csaták valós időben zajlanak. A hős vezetők harcos csapatokat irányítanak. Válaszd ki, melyik vezeti harcosaidat a csatába. Mindegyik vezetőnek megvannak a maga erősségei és egyedi képességei, amelyek a vezetése alatt álló katonákra is vonatkoznak. Néha nehéz lesz olyan parancsnokot választani, aki méltó a népének vezetésére. Sőt, egészen más tehetségek is hasznosak lehetnek különböző feladatok elvégzéséhez. Válassz bölcsen.

A fejlesztők nem feledkeztek meg a játékról. Elég gyakran olyan frissítéseket adnak ki, amelyek több küldetést, új területeket, több lehetőséget az online csatákban és hibajavításokat hoznak.

A

Crossfire Legion ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játék megvásárolható a Steam platformon vagy a fejlesztők hivatalos weboldalán.

Kezdj el játszani most, hogy erővel oldd meg a vállalatok konfliktusát, és mentsd meg a civileket a pusztulástól!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more