Könyvjelzők

CrossFire Online (Kereszt Vásár)

Alternatív nevek: Kereszt Fair, krossfaer, krossfair, krosfayr, Cross Fire, Crossfire, Cross Fire, krosfaer, crossover tűz, cross, cross tisztességes

Online játék Kereszt Tűz [_4_ ] az egyik legnépszerűbb játék követői Counter-Strike. CrossFire online  multiplayer shooter, jó játék. Regisztráció CrossFire осуществляется szabványos rendszer. Adjon meg egy érvényes címet a kezdete az elektronika-doboz. A tulajdonosok a doboz a Mail. ru ellenőrzi a játékban Kereszt Tűz [ _2_] jellegű, és nincs szükség - a játék felismeri, hogy a felhasználó az e-mailről szolgáltatást. Csak meg kell fogadnia a használatát e-mail, és adja meg a jelszót is. Ami a többit illeti, akar játszani Kereszt Tűz online check [_2_ ] tovább növeli, hogy a szokásos minta: adja meg a felhasználónevet és a jelszót, hogy aktiválás.

, Mint egy klasszikus csapat shooter, Játék Kereszt Tűz Online a játékosok a választás -, hogy csatlakozzon a csapat pozitív függvénye, vagy csatlakozzon az agresszorok. Team "jó fiúk» Global Risk - ez a csoport a speciális, amely összegyűjti nyugdíjas harcosok harcolnak a békés létezés a polgárok. Ideológiai szülő - Alex Lloyd (speciális RAF), a jelenlegi vezető - amerikai vállalkozó Michael Norman, ájtatosan tiszteli Lloyd alapelveit a terrorizmus elleni küzdelem és fenntartani a békét, a nemzetközi közösség. A csapat különleges ügynökök fekete lista (főleg a közel-keleti országokban) próbálja meg ezt a kedvét. Ki az alapítója és, akinek a számlájára finanszírozza a csoport - nem ismert. Látnak feladatok a különböző csoportok és a terrorista szervezetek. Ez a lényege a játék konfrontáció.

Ami a módszereket és utakat a harcok. Még ha a Kereszt Tűz játszani úgy dönt, az első alkalommal, akkor viszonylag könnyű navigálni, az Arsenal a harcok: gránátok, pisztolyok, géppisztolyok, puskák és bajonett "snack."

A játékot online Kereszt Tűz azért érdekes, mert hogy mivel kiegyenlítése a karaktered a boltban meg lehet vásárolni kiegészítő berendezések és elemek harci eszközök, ami a fejlesztők ígérete rendszeres frissítését. A felhalmozási tapasztalat is fontos, mert hála neki, van haladás a karrier létrán. Plusz, ha megváltoztatja a rangot (természetesen felfelé), a karakter kap új készségek és lehetőségek. Például, egy tiszt vagy őrmester, tudja lőni a fegyvert, aki korábban nem volt elérhető.

Amit még tudni kell, azok, akik játszani Kereszt Tűz [ _3_] talán említeni a négy játékmódot:

  1. Team Death Match - klasszikus a műfaj, itt minden olyan intézkedés, amelynek célja az ellenség
  2. Elimination - azaz a játék, problémák rendszer nem sokban különbözik az első, jól, kivéve, hogy néhány pillanat,
  3. Keresés és Pusztítsd - itt a bátor férfiak Global Risk [_3_ ] megbízott a küldetése, hogy megmentse egy tárgy,
  4. Ghost Mode - Az eredeti játékmód, ami miatt , hogy a játék Kereszt Tűz Online lesz, sokkal érdekesebb, mint a másik csapat versenyzőket. Itt a rossz fiúk a fekete lista kap egy bizonyos hátrányt - válnak láthatatlanná. Igaz, hogy lehet használni, mint egy fegyver csak késeket. Céljuk természetesen pusztító - Global Risk ütés védett objektumot. Ismerd fel a terroristák lesz a meghallgatása hangja lépteket tobish.

Kereszt Tűz online játék szerethető szerelmeseinek "lövöldözős" szellemében CS . Mentsd meg a világot közönség szervezett terrorista csoport - ez a feladat a jelenlegi geympleera! Ne elhalasztja izgalmas üldözéssel és a halálos párbajt, majd iratkozzon fel most. Játék Krosfayr vár rád!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more