Könyvjelzők

Crossout

Alternatív nevek: Krossaut

Game Crossout – a posztapokalipszis világa kompromisszumok nélkül

A Crossout játék egyedülálló újdonság az MMO-akció műfajában, ahol az akció egy őrült poszt-apokaliptikus világban játszódik. Körülötted egy romváros, amely egykor virágzó metropolisz volt. Most romokban hever, és az általad és más játékosok által létrehozott harci járművek az üres utcák labirintusaiban járnak. Egy igazi tervezőiroda várja Önt, amelyet magának kell vezetnie. Minden játékosnak saját műhelye van, ahol csodákat művel, külön anyagokból összeállít egy félelmetes gépet, majd újraéleszti. Képzeld csak el, mekkora potenciál nyitható meg egy ilyen tevékenységben!

Pusztító ember okozta háborúk

Indítsa el a Crossoutot, hogy harcoljon a háború érdekében. A küldetésed egyértelmű – lőj és nyerj, élj túl egy olyan térben, ahol nincsenek emberek. Csak a szörnyű fegyverekkel rendelkező gépek folytatják a harcot, saját ötletüktől hajtva. Le kell töltened a Crossout-ot, hogy elkezdhesd saját autóid modelljeinek tervezését és felszerelését:

  • Páncél
  • Fegyver
  • Nyomon követett
  • Kerekek
  • Antigravitációs platform

Minden részletet meg kell tervezned magadnak, legyen az rakétavető, géppuska vagy láncfűrész és fúró. Kapcsolja össze a képzeletét, és találjon ki egyedi felszerelést, hogy erősebb legyen ellenfelénél. Most te vagy a félelmet nem ismerő acél önjáró katonák vezetője, akik az ellenség felé haladnak, körülveszik és elpusztítják.

Ügyeljen a közelharcra és a távolsági részletekre. A szoros érintkezést nem lehet elkerülni, és ha a páncél tartalék "meglepetésekkel" van felszerelve, akkor könnyebben ellenáll és visszaveri a támadást. Ez azt is lehetővé teszi, hogy fájdalmasabban "csípje" az ellenséget, és leharapjon egy hasznos eszközt az autójából, megfosztva őt előnyétől és védelmétől. Könnyebb és nehezebb autókra lesz szüksége a különböző feladatokhoz. Néhányan gyors manővereket és felderítést hajtanak végre, míg félelmetesebb erőket hoznak fel.

Interakció játékosokkal

Továbbfejlesztett és egyedi dizájnokat lehet felajánlani a többi játékosnak az aukción. Ez egy kölcsönösen előnyös kereskedelem, ahol mindenki eladja háborús alkotásait. Légy kreatív és merész, hogy keresletre keltse termékét. A tárgyakat a csata után a pályán is fel lehet venni. Az általad megsemmisített berendezés sok hasznos, értékes dolgot hagy maga után, és hogy ne tűnjön el, és ne kerüljön máshoz, aki profitálni akar, inkább vegye fel.

Csatlakozz a Crossouthoz PC-n, és kezdd el a csatát félelmetes páncélozott járművekkel. Egy lövés megsemmisítheti az ellenség fegyverét vagy károsíthatja a védelmet, ami rontja annak harci tulajdonságait. Eleinte a teljesítményszintet nem emelik a maximumra, de ahogy tapasztalatot szerez és pontokat szerez, képes lesz pumpálni és fejleszteni önjáró fegyvereit. Minden esélyed megvan arra, hogy erős ellenfélré válj:

  • Innovatív gépek tervezése
  • Azáltal, hogy részt veszel a csatákban és megedzed
  • Veszélyes fegyverek gyűjtése
  • Ritka műtárgyak eladása magas áron

Ez egy teljesen új megközelítés a játékvilág létrehozásához. Még a romos épületekkel rendelkező tájak is vonzóak. Kegyvesztett gépekkel készülve rendezzen egy igazi halálos balett előadást, vágja le őket, ügyesen leküzdje a kőtorlódásokat, a falmaradványok labirintusait, a nyílt mezőket, a savas mocsarakat. Maga a küzdelem is látványosnak tűnik - fémcsiszolás, legyezőszerű szikrák, földcsomók a kerekek alól. Már a játéktérben való tartózkodás első percei izgalommal töltenek fel, és a vágy, hogy minél hamarabb elkezdhessünk színészkedni. Ezt elősegíti az eredeti cselekmény, egy népszerű műfaj, nagyszerű grafika, az események fejlődésének szokatlan megközelítése és érdekes speciális effektusok.

Hogyan tölthető le a Crossout PC-re?

Ma a Crossout játék elérhető a legtöbb játékplatformon - számítógépen, XBoxon, Androidon / iOS-en és a Steamen is. A játék számítógépre történő telepítéséhez le kell töltenie és telepítenie kell a Gaijin Launcher programot, a többit elvégzi helyetted, automatikusan letölti és telepíti a játékot. Csak várnod kell. A játék akár 10 GB szabad helyet foglal el a merevlemezen, és ha az internet sebessége nem magas, akkor várnia kell egy kicsit.

Javasolt rendszerkövetelmények: Windows 7 vagy újabb; Intel Core i5 processzor, 8 GB RAM; Nvidia Geforce 960 vagy újabb grafikus kártya; 10 GB hely a merevlemezen; Internet kapcsolat.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more