Könyvjelzők

Kristály utazás

Alternatív nevek: Crystal Jurnay, Kristály Utazás

Crystal Journey Game - fantasztikus kaland gyerekeknek

Új mágikus történet az anime világából készen áll a Crystal Journey játéknak. Talimore virágzó, gyönyörű országát a könyörtelen ördög és a nyugtalan démonok hadserege szennyezi. Sok könnyű lovag csiszolta a páncélját és élesítette a kardját, hogy aktiválja a védelmi tárgyakat az ellenség könyörtelen támadása alatt.

A

helyreállított világ lehetővé tette, hogy a Talimor lakói szünetet szerezzenek a háborúból. De emlékezve az ellenséges támadásra, éberek maradtak, és ez jó, mert a sötét erők újra mozogni kezdtek. Sértésnek tartották vereségüket, és bosszút akarnak venni.

Az ördög új taktikát fejlesztett ki, úgy döntött, hogy a leg fájdalmasabb csapást adja a királyságnak - elrabolja Alice aranyos hercegnőjét, miközben óvatosan elkapja a pillangókat, énekel egy vicces dalt. Meg kell menteni egy édes lányt - csak így lesz Talimor újra boldog. Már kiáltott ki a közömbös és bátor harcosok, akik készek játszani a Crystal Journey-t, küzdve a megfélemlítő gonoszsággal.

Követés és letelepedés

Minden bátor ember várja a böngésző kalandjátékát. A menük és a párbeszédek oroszul vannak, és ez megkönnyíti a nagylelkűen megszórott feladatok megértését. Veszélyes kampányod van, és elkerülhetetlen találkozása szörnyű démonokkal, különböző gondolatokkal - egy óriás varangy, egy rózsaszín madár, majd néhány ismeretlen vadállat.

A kezdetben minden résztvevő várja a Crystal Journey regisztrációt vagy egy ajánlatot, hogy bejelentkezzen a Facebookon vagy a VKontakte-n keresztül a meglévő név alatt, ahol:

 • Talk
 • Get a forum
 • -on
 • Keresés további információk
 • Kérdés
 • Ismerje meg a versenyeket és díjakat
 • Nyerj egy díjat az aktív promócióért

We kiválasztunk egy karaktert, és megyünk a Rhone szépségszalonjába, hogy eredeti megjelenést adjunk neki. A szalon Windrain városában található, amely a szél dombjain található. A metamorfózis csak a "Szépség" küldetés befejezése után kezdődik. A feladat elvégzése után ajándékot kap a Rhone kuponoktól a transzfigurációs műhelyhez.

Kiválaszthatja a stílust, vagy használhatja a véletlenszerű kiválasztási funkciót, majd eltávolíthatja a "madárt" a "Display" elemben, és látni fogja az összes módosítást. Komolyan kell megközelíteni a kreatív átalakulást, mivel csak az ajándékként kapott kuponok adják meg az ingyenes szalon látogatások jogát. Ha később szeretne valamit javítani, csak díj ellenében lehetséges.

A menedzsment eszközök

Itt az ideje, hogy lélegezzünk életedet a hőseddel. Készen áll arra, hogy dobja magát a csatatéren, elsöprő veszélyekkel és akadályokkal. Nem elég, ha éles késsel felszereljük, akkor ügyesen kell kezelni az összes mozdulatot, és az ujjaidnak valamit kell tenniük, mert a vezérlés nem csak az egér, hanem a billentyűzet is.

A

Teaching digest segít minden gomb megnyugtatásában, és hamarosan automatikusan megtalálja a kulcsot, és további funkciókkal rendelkező készségek kerülnek bevezetésre fokozatosan, így könnyedén alkalmazkodhat az innovációhoz. A szóköz a legkeresettebb kulcs, és a betűk hasznos készségeket jelentenek.

 • A görgetést végiggörgetjük és megerősítjük a választást
 • A nyíl felfelé tér - az
 • létrán felmászik
 • A lefelé mutató nyíllal rendelkező tér - menj le
 • Az irányt mutató nyíl (bal / jobb) - normál ugrás
 • Kettős tér irány nyíl - hosszú ugrás
 • Készségek és bankok: q w e r f e h
 • Enter automatikusan elindítja az akciópontot, vagy átadja az elvégzett feladatot

mester az iPlayer Crystal Journey menedzsmentjét, beszélgetni barátaival, vegyen részt a PVP csatákban, elpusztítsa az összes szörnyet és ingyenes Alice-t, hogy menjen a labdába.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more