Könyvjelzők

Cuisine royale

Alternatív nevek:

Game Royale játék egy shooter vagy étkező.A Lettország fejlesztő Darkflow Software és az orosz kiadó Gaijin Entertainment szakszervezetének eredménye 2018 nyarán született játék Cuisine Royale. Valóban, a játékosok annyira tetszettek, hogy meggyőzték a szerzőket, hogy külön játékot hozzanak létre rajta. Az első dolog, ami szórakoztató, a humor, amellyel a fejlesztők közelednek a teremtéshez. Képzelje el, hogy a felnőtt férfiak, teleppel felfegyverkezve, galléros sisakokkal, flak dzsekikben, wok-ban öltözve, a testükhöz kötve, a nadrágjukon, a cseresznyefélésen keresztül, egymás ellen küzdve. A kép nagyon vicces, de nem szabad elfelejteni, hogy az események komolyan fejlődnek.

Miután elkezdte játszani a Cuisine Royale-t, át kell mennie egy túlélő iskolába. A projektet a királyi harci műfajban fejlesztették ki, amikor a szimulátor résztvevői számára az egyetlen túlélő lesz. A lényeg az, hogy a harcosok a helyszínen világos határokkal rendelkeznek, amelyeket fokozatosan összenyomnak. Ennek eredményeképpen egyre kevesebb a menedékhely, a leletek versenye növekszik, könnyebbé válik az ellenség befejezése, de ugyanakkor az áldozat veszélye is nő. Most a legérdekesebb karakterkészítés. Élesítse a hős és válasszon egyenruhát. Különösen szórakoztató nadrág, divatos szivacs, cseresznye, polka pont stb. Három játékmód van:

  • Odinochnyy
  • Válassz egy másik játékos
  • -et
  • A legfeljebb 4 résztvevőből álló csapat

Mágikus elemek, amelyek segítenek Önnek.Nincs egyetlen telek kiegészítõ dolgok nélkül, és itt is léteznek. Például rózsaszín bolyhos papucsok, nyulak lesznek hasznosak. Amint láthatja, a Royale játék játéka szórakoztató lesz, ezért keressen olyan tárgyakat, amelyek segíteni fognak abban, hogy túlélje és megnézze, mire készülnek a szerzők.

Among hasznos elemek, a hagyományos elsősegély-készletek helyett, találsz olyan droppereket, amelyek visszaállítják az elveszett egészséget. Mi is találkozunk lőszer és fegyverzacskóval, beleértve a hagyományos gránátokat, géppuskákat és pisztolyokat az amerikai, német és belföldi típusokból. De mivel a Cuisine Royale iPlayer nem szokványos játék, a klasszikus fegyvereken kívül gyakran konyhai eszközöket is találnak. Meg kell említeni, hogy a Kuzin Royal játék garantálja a 100% -os becsületes Luthbox-ot, minden kereső a megtalálható hűtőszekrény tartalmának teljes tulajdonosává válik. Mindegyiknek megvannak a maga kis asszisztens-kémje, aki részt vesz a munkában, amikor az első személyről a harmadikra ​​lép.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more