Könyvjelzők

Kultúrák Online

Alternatív nevek: kultúrák online, online játék, kultúra, kultúra verte online kultúrák 2 online

Ha érdekli során a civilizáció, ha felhívja az ókori történelem, a vikingek, és ha azt akarjuk, hogy a cipő az egyik, majd a szabad böngésző alapú multiplayer online játék Kultúra [_1_ ] a stratégia műfaját - ez az, amire szüksége van. Élvezetes játék felület, jól megrajzolt karakterek, színes épületek - ez az, ami a játékmenet élvezetes a közönség. Sőt, a játék teljes mértékben alkalmazkodtak az orosz nyelvű felhasználók, és nem igényel nagy számítógépes erőforrásokat. Annak érdekében, hogy a játék Cultures online lesz szükség számítógépre

·                    Az operációs rendszer A Windows 98/ME/2000/XP/Vistax32/Seven

·                    ПроцессорIntelPentiumIII 1 GHz-es

·                    Memória 256 MB

·                    Videó 64 MB

·                    Internet csatlakozás

·                    Browser

Meg kell jegyezni, hogy regisztráció nélkül Kultúra Online játék nem fog működni. De ne aggódjon, mert regisztráció a játék Cultures Online szabványnak, és nem kell sok idő. Először is, el kell menni a hivatalos honlapján a játék, és kattints a "Register" gombra. Ezt követően a szokásos regisztrációs űrlap, ahol meg kell adnia:

·                     Név

·                     Email

·                     Gyere fel, és erősítse meg a jelszót

·                     Olvassa el és fogadja el a felhasználói megállapodást

Ha szükséges, akkor iratkozz fel a hírlevélre. Ezen a Cultures online regisztráció vége, és azonnal kap a játék.

Az elején meg kell választani a játék világát, a négy álló

·                     Novgorod

·                     Moscow

·                     Kazan

·                     Tagil

Ezután Kultúra online játék arra kéri, hogy határozza meg a verseny, a játékos karakter.

A játék két

·                     Vikingek

·                     Ázsiaiak

Kiválasztása után a verseny kap a karakter létrehozása oldalt, amely nélkül nem lehet játszani a játékot online Kultúra Online . Ki kell választani egy hat javasolt képek (3 férfi és 3 nő), majd igazítása magad kiválasztásával a szín és stílus a karaktert. Ja, ne felejtsd el, hogy jöjjön fel a neve a hős. Minden, ami most lehet játszani Cultures Online . A legelején a játék lesz a feladatot, hogy egy játék karakter, amely segít kezelni a vezetés a játékban. A játékban van, hogy dolgozzon ki a hős, küldte a csatában, de ne feledkezzünk meg a fejlesztés a faluban.

Az összes épületek és létesítmények a faluban épülnek kombinációja négy alapvető erőforrások, hogy lehet és kell készítenie

·                     Fa

·                    

·                     Iron

·                     Gold

Ezen túlmenően, a játék még mindig jelent pontok a tudomány, hogy szükség lesz arra, hogy új technológiák és szemüveg tükrözi a hangulat a falusiak - ők felelősek javítására épületek. Önállóan fejleszteni a források a hős Cultures Online nehéz lesz, ezért érdemes megfizetni a vikingek, hogy Ön hasznos nem csak az erőforrások kiaknázása.

A játékban három típusú fegyverek az egyes osztályokra

·                     Ax

·                     Bow

·                     Sword

A játékban összesen öt jellemzői a hős

·                     Kényszer

·                     Agility

·                     Luck

·                     Mind

·                     Endurance

Minden egyes új szintre a hős, 1 pontot kap, és az ő munkája speciális épületek teljesítményének javítása

A készített a kőbányában

Mind fejlődnek laboratóriumi Alchemist

Endurance tanulmány vasbánya

Aranybánya fogott szerencsét

Agility szerezhetők be a fűrésztelep

Játék Kultúra online lehet választani karaktereket, mint például:

·                     Warrior

·                     Berserker

·                     Shooter

Warriors egy egykezes fegyver és pajzs. Ha a harcos otthon, hasznos lesz dolgozni egy fűrészüzem és kőbánya mutatók kifejlesztésére az erő és gyorsaság.

Berserkers inkább kétkezes tengely, amelyek figyelembe a sok erőfeszítés. Ezért a Berserker nem ül otthon unatkozik, hasznos lesz dolgozni a kőbányában.

Arrows célba a távolból, és ezt neki kell fenntartani készségek és nyomja meg a hideg elme. Ezért, amikor a shooter otthon, hasznos lesz dolgozni a laboratóriumban az alkimista.

Játék Kultúra Online felajánlja végez csata szörnyek, de nem csak, mint a csata többi játékos ellen a játék,. Mellett a képesség, hogy klánok barátaival és klánok viszont, hogy az egész sziget az Ön rendelkezésére.

Regisztráció Kultúra Online megnyílik előtted a lehetőség, hogy belevetik magukat az ismeretlen világ a szórakozás, utazás a barátokkal, hogy kap öröm.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more