Könyvjelzők

Cyber ​​Monster

Alternatív nevek: Cyber ​​Monster

Game Cyber ​​Monster - nagy projekt egy osztály a szabad időt. Ha azt szeretnénk, hogy magát pihenni, és nem gondol semmit, akkor kell ezt a játékot. Egyszerű, de mégis érdekes és jól dolgozott, és miután a telek. Az ítélet - nagy "alkalmi" játék. Ami a menetrend, azt gondolhatja, hogy ez a projekt a kisebbeket. Azonban a felnőttek már többször elismerte, hogy Cyber ​​Monster segít nekik pihenhetnek a számítógép után egy kemény hét munka.

Története Cyber ​​Monster az online szórakoztató és izgalmas. Azt mondja, a világról, amelyhez több száz évvel ezelőtt vadásztak sötét sárkány. Sárkány elment a kontinensen, és elterjedt az egész földön, a darab a harag. Így akarta az ellenőrzést a földön a gonosz erőket. Minél több lények a kontinensen fertőzött "harag", annál nagyobb a veszélye kitett lakói a kontinensen. Minden faj, hogy létezik a világon, úgy döntött, hogy egyesítse, hogy legyőzze a varázslat egy gonosz sárkány. Követik a végrehajtás és a végén minden jó emberek a világon, sikerül megmenteni a világot a gonosztól. De a prófécia azt mondja, hogy a sötét sárkány várhat száz évig ...

, Mert ez a játék az interneten, ez határozottan indul a játék Cyber ​​Monster regisztráció szükséges. Eddig, a projekt nem biztosít alkalmazkodás felületet az orosz felhasználók számára, de az összes ellenőrzés bemutatásra egyszerűen úgy, hogy foglalkozik a sajátosságait a játék, és azzal az elvvel, nyomtatványok kitöltése, könnyű lesz.

A regisztrációs folyamat elindult, akkor kell, hogy kövesse a linket «Első játék", található, a bal felső része a játéknak.

Akkor megnyílik egy regisztrációs űrlapot, kitöltésével, hogy lehet kezdeni játszani Cyber ​​Monster. Meg kell, hogy adja meg a felhasználónevét és jelszavát az új felhasználói regisztráció.

Ha szükséges, minden kezdő használhatja jelentkezned hogy a projekt adatait az egyik társadalmi hálózatok. Szóval, lesz képes regisztrálni a számlát a Facebook, a Google, a Yahoo, Paypal, ami jelentősen felgyorsítja a regisztrációs folyamatot.

A regisztrálsz, akkor kezdj el játszani a játékot Cyber ​​Monster. Száz év telt el, és a gonosz sötét sárkány felemeli a fejét. Az emberiség időszakát éli a szörnyű mutáció. És úgy dönt, hogy harcolni az ellenséggel Angels, a csoport vezető Sentinel utazni.

Minden játékos lesz elérhető, hogy válasszon a különböző osztályok karakterekből amelyek között vannak:

Warriors. Extrém hatalom és erő, mind a harcok vezető pozíciót. Ők képesek hatni még a legerősebb ellenség.

Magee. Ezek a karakterek hihetetlen mágikus erővel. Ezek hit minden ellenséges erők, de ugyanakkor saját védelmében - a gyenge pontját.

Papok. Ezek a hősök képesek meggyógyítani a csapattársak, és támogatja őket a csatában.

Rangers. Utazók tapasztalattal. Úgy találják, hogy nehéz lesz sokáig egy helyen.

Siess! Érdekes lesz, amellett Játssz ingyenes Cyber ​​Monster bárki lehet.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more