Könyvjelzők

Truckers 2.

Alternatív nevek: Truckers 2.

Truckers 2 játék, amely ötvözi a verseny nem csak a szokatlan, hanem inkább a gazdasági stratégia.

Letöltés Truckers 2. lehetőség minden olyan helyszínen, amely ilyen lehetőséget. Alapvetően töltse le a játékot a torrent. Tudod Truckers 2 játék letölthető többféle formátumban:

1), bővített kiadás a PC. Bestseller.

2) bővített kiadás a PC. Módosított változata.

3) Standard Edition PC.

Lejátszás Truckers 2. Ön nem hagyhatja figyelmen kívül a következő objektumokat:

1. Benzinkutak - egy benzinkútnál akkor töltse ki megfelelően az autó.

2.. STO - itt autót javítani, vagy csak azért, hogy javítani őket.

3. Tank farm - egy hely, ahol lesz a terhelés, és küldje el a megadott helyre (pl. üzemanyag a benzinkútnál). Magatartási ilyen típusú rakomány kell nagyon óvatosan, mivel ezek robbanásveszélyes. Ha lesz is sikeres, akkor kap egy csomó pénzt.

4.. Üzemanyagtartályok - különleges tárgyak, amelyek a különböző helyszíneken. Ők vannak jelölve egy felirattal "üzemanyag". Velük, akkor töltse ki az autó benzines ár alatt. Tartályok általában messze a benzinkút, így lesz célszerű tankolni őket.

5. Referencia kioszkok - tárgyak, amelyek mellett a terminálok raktárak. Bennük megismerhetik a szállítás és a szállítás, amely jelenleg kidolgozás alatt áll, és válassza ki a legjobb termékeket.

6. Fél - objektumok, amelyek főleg utak, vagy a településeken. Ezek ingyenes. Pótkocsik szállítására használt áruk speciális vontató. A játék egy speciális vontatók, amelyek csak arra alkalmasak, megfelelő pótkocsi. Szabványos pótkocsijaik nem csatolták.

A Road Truckers 2 metszetében minden településen. Mindezek jelzi a térképen. Amellett, hogy a főutak a játékban Truckers 2, van is egy rejtett úton. On őket, akkor is kap, ha alösszetevők a másikra a kijelölt utakon.

Simulator Truckers 2 több olyan karakterek:

1) Semleges vezető - lehet találkozni velük az úton, vagy parkoló.

2) A rendőrség - a kamion - a BMW, valamint több repülőgép. A rendőrség megbünteti a járművezetők, akik megszegik a szabályokat: lovagolni a lopott járművek, szállító lopott árut. Ha a jogsértés a rendőrség, akkor elrendelte, hogy hagyja abba. Abban az esetben, engedelmesség, akkor ki a jó. Ha nem hagyja abba, akkor a hajsza kezdődik az Ön számára, majd tüzet nyitottak.

3) Bandits - mozog a bolygón. Ezek állni a pálya szélén, mely beszélsz. Ha abbahagyja, akkor vegye el az árut. Nem banditák Akkor vegyél egy lopott autót, vagy kérdezze ellopni árut a versenytárs.

Truckers 2 játék megadja a lehetőséget a különböző típusú járművek:

1) Traktorok - 13 modell.

2) Vans - 9 faj.

3) Autók - 12 modell.

4) busz.

Truckers 2 játék nagyon érdekes és szokatlan. Ez teszi még vonzóbbá!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more