Könyvjelzők

Damoria

Alternatív nevek: Damoriya

Damoriya Online - ingyenes multiplayer online böngésző alapú játék készült a műfaj a turn-alapú böngésző stratégia, az analóg világhírű játék "Heroes of Might and Magic."

Ha nem idegen mágia és mélyen álmodik a kalandok és a lovagi tornák saját királyságát, az online játék Damoria tervezték, csak az Ön számára.

Tökéletes a fantasy környezetben, ami nekünk Damoriya online játék, egy másik tényező, ami akkor stagnál hosszú Damoria online, és élvezze a játék órákon át.

Vegyél részt a játékban Damoriya nem kell sok idő, és a jó tulajdonsága, stilizált, hogy a játékok világában. Meg kell adni az alapvető információkat, akkor kap egy levelet az aktiválása a játékban és íme - van egy teljes körű lakója ezt a mesés országban. Regisztrálj Damoriya egyszerű és világos mindenki számára, még a kezdők számára az online szerencsejáték.

Damoriya online játék, amely méltó folytatása a sorozat "Heroes" és az "erőd". Sok rajongó a műfaj gyakran panaszkodnak, hogy a játék nem varázslat komponenst. De sietett megnyugtatni Önt, alternatívaként itt egy alkímiai dolog, lehetővé teszi, hogy az egyszerű, látszólag elemeket teljesen mágikus dolgokat.

Gazdasági elem, amely büszkélkedhet számunkra Damoriya Online játék, dolgozott elég komolyan. Miután elkezdte játszani a játékot online Damoriya, az utat a fejlesztése és elfogadása az összes birodalom meg kell emelni a királyságot ápolása, és párhuzamosan vezető ragadozó akciók, részvétel a gyilkos háborúk és konfliktusok.

Beginners kezdenek játszani a játékot online Damoriya érzik békében Damorii kényelmes és nem attól tartanak, hogy a növekvő királyság ebben a pillanatban elsodorta hordái megszállók. Ehhez ez a játék egy bizonyos puffer ideje, ami alatt nem nyúl, így a lehetőséget, hogy álljon fel, és néhány pénzügyi erősíteni a pozícióit a játékok világában.

A játék teljesen eloroszosodott, és az orosz ajkú közösség fejlesztése elég gyorsan. Ennek ellenére, a játék világában minden nap több tízezer karakter teljesen különböző országok és részein a világon.

Felismerve, hogy a játékosok nagyon fontos stratégiai eleme, a játék a fejlesztők mindent megtettek, jön a különböző épületek és egységek. Forge, istállók, képzés lovagi torna miatt, vendéglők, sőt éttermek - minden az Ön rendelkezésére áll, és készen áll az építési és fejlesztések. Játszd damoriya ismerve ezt a tényt, akkor lesz nagyon érdekes. Van még néhány nehéz fegyver, mint egy katapult. És a katonák szállítására lándzsák, íjak, és használja, természetesen a legjobb, kardok, de néhány fajta középkori fegyverek, amely jelen van a játékban.

Különös figyelmet kell fordítani, hogy a választás az első terület. Minden tervezett föld speciális bónuszokat kiépítése során a vár rá. Ez arra utal, hogy a kiválasztási figyelmesen! Valóban, az ilyen játékok Damoriya játszani, hogy az elme.

Furcsa módon, a játék a logikus következtetést. Végső fejlettségi karakter a játék lesz az első pozíciót a rangsorban a játékosok. Ezt követően, a fejlesztési igény elvész, de az igazi játékosok továbbra is játszani, bizonyítva a saját erő és nem engedi, hogy bárki is csorbította a hőn áhított vezetést a listán a hősök. Az ilyen szocializáció hozzáteszi versenyképes tényező, és teszi a játék még izgalmasabb.

Összefoglalva, érdemes azt mondja, hogy a játék csak nagyon magas színvonalú, és az ő társai a globális hálózat nagyon kicsi. És ha a kardot a falon még nem poros, és a megbízható paripa vár rád az ajtót az otthoni, akkor ne lézeng, és nem regisztrálják magukat a játék, és bizonyítani mindenkinek, hogy méltó lesz a legerősebb hős Damorii!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more