Könyvjelzők

Ajándék

Alternatív nevek: Dar Bogov, az istenek ajándéka

Az istenek ajándéka Online - ingyenes multiplayer online szerepjáték játék, amely méltó játék termék csővezeték. A játék helyszíne egy különleges varázslatos világában Dar. Ez a világ a szakadék szélén az élet és a halál, azért, mert a lakosok az utóbbi időben tapasztalt példátlan pusztító erejét annak katasztrófa neve "Kara". Ebben a világban harcol egymással istenségek jobb és bal keze.

Vegyél részt a játékban az istenek ajándéka nagyon egyszerű, és nem fog sok időt. Mindössze annyit kell tennie -, hogy adjon meg egy felhasználói nevet és jelszót hozzáférést a játékot, és az e-mail címét, amelyet később kap egy értesítést, hogy a regisztrációs elkészült az istenek ajándéka. Ezt követően meg kell választani a saját védnöke istene, aki egy igazi mentor. Ez a választás nagymértékben függ az utat a válás és a karakter. Left Hand istenek - az istenek a gonosz erőket, a halál, az örök szenvedés és rettenetes kegyetlenség. Velük ellentétben, az istenek Right Hand - istenek a harmónia, a jóság és az igazság. Attól függően, hogy a választott oldalon, mielőtt megnyitná a lehetőséget, hogy tanítványa a Virgin, vagy az ünnep a Defender, különben Terror megsemmisítése, vagy bánat, ha úgy dönt, hogy válasszon az utat a bal kezét. Fontos megjegyezni, hogy a választott védőszentje is, hogy csak egyszer.

Játssz az istenek ajándéka lesz, kivétel nélkül minden, mert a játék elég igényes az előírásokat a személyi számítógép. Minden, amire szüksége van - egy számítógép egy böngésző csatlakozik a World Wide Web.

Kellemesen örömmel grafikai elem a játékban. Nyilvánvaló, az még a tapasztalt játékosok. A karakterek és épületek rajzolt nagy részletességgel, és a szépség, a helyszínek nem lehet megállítani kíváncsi, még azután is, sok-sok órányi játék. Összegezve, amelyek mind elemei egy csodálatos hangulatot, amelyben akaratlanul merítettük kezd játszani. Egy érzés, mint ha az igazság, hogy ebben a legcsodálatosabb varázslatos világ.

Az istenek ajándéka online játék, majd kérjük, minden játékos, érdekes és minőségi megtervezett harci rendszer. Tehát, győzelem csatában attól függ, hogy milyen jól össze az ismert típusú támadások Ön, vagy speciális képességek a karakter. Egy másik fontos szempont az, hogy égisze alatt olyan istenség halad tülekedés. Kezdetben küzd társai ellenfelei, főleg úgy dönt, az eredmény a csata szerencse, de a fejlesztés a karakter, akkor egyre több és több ellenőrzése alatt a harci hatékonyságot a fájások. Ha nem csak figyelmen kívül hagyja azt a tényt, hogy a viselése a karakter, mert ez közvetlenül függ a kár összegét, ami tükröződik a minőség láncing vagy egy jó sisak.

A fő jellemzője a játék jelenléte úgynevezett ajándékok - különleges képességeket kapott karaktert, ha követi az utat az ő makulátlanul védnöke istene. Minden az istenek adja ahhoz, hogy az ő követői egy egyedülálló "ajándékot". Ezzel játszani a játékot online nagyon érdekes az istenek ajándéka.

Pénznemek, hogy a játék az istenek ajándéka az online karakter - egy ezüstpénzt. Számukra, akkor lehetősége van arra, hogy megvásárolja az ő osztályán különböző eszközök és fegyverek. Silver is fordítható más hasznos és fontos dolog a hős útja. Az ajándék az istenek, hogy játsszon egyre érdekesebb minden új szintre venni, mert a növekvő jellegű, folyamatosan nő a sok jellemzőit, mint például, támadás vagy védekezés.

Online játék az istenek ajándéka - minden, ami szükséges, hogy bárki, aki szeretne pihenni nem csak a test, hanem a lélek, és kap sok örömet az online szórakozás. És még inkább, ha elkezdte a játékot az istenek ajándéka azok elvtársak, nem kétséges, hogy a díj a jó érzés hosszú ideig a játék biztosítja Önnek!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more