Könyvjelzők

Sötét kor

Alternatív nevek: Dark Age

The Dark Age játék egy kétdimenziós online játék, amelyet az MMORPG stílusában hoztak létre. Itt láthatod a halhatatlan vámpírok és a kegyetlen vérfarkasok ellenállását. A Dark Age játékban a regisztráció csak felnőtt felhasználók számára érhető el. A játékban való regisztráláshoz kövesse az alábbi lépéseket:

 • Keresse meg a Dark Age játékot az interneten bármely keresőmotor segítségével, hogy megtalálja azt.
 • A webhely főoldalán kattintson a "Fiók létrehozása" gombra.

Mielőtt megnyitná a regisztrációs űrlapot és a második regisztrációs lehetőséget a Vkontakte szociális hálózaton keresztül. Az ajánlások leírását a standard regisztrációs űrlap tartalmazza.

 • Az első cellában írja be az e-mail címét (e-mail cím).
 • A második cellában adja meg a játék felhasználónevét. Ez az Ön egyedi neve.
 • Ezután jöjjön fel és írja be a jelszavát. A lényeg az, hogy ne mondd senkinek.
 • Ezután kattintson a "Fiók létrehozása" gombra.

Miután rákattintott erre a gombra, automatikusan elfogadta a játék felhasználói megállapodását.

Play the Dark Age játék csak regisztrált felhasználók. Továbbá minden jövőbeli játékosnak figyelnie kell a személyi számítógépekre vonatkozó követelményekre:

 • Celeron 500 MHz - Processzor (CPU).
 • NVIDIA GeForce 2 sorozat vagy Intel i810G - videó.
 • 128 MB - Véletlen hozzáférésű memória (RAM).
 • 1 GB - Merevlemez (HDD).
 • 56k modem - az internet (Internet).
 • Windows 98SE, ME, 2000, XP - operációs rendszer (OS).

V sötét korszakban játszhatod az Ön számára választott vámpírok vagy vérfarkasok légióját. Ezeket a karaktereket a következő jellemzők jellemzik:

 1. Vámpírok - ez az osztály mindig együtt marad a vérvérei mellett. Hihetetlenül hűek a szerelemben, szépek, erőteljesek és kifinomultak. A vámpírok képesek áldozatokat tenni a valódi érzések érdekében.
 2. Kapcsolók - ez az osztály a leggyorsabb, nem fél semmit, és gyakorlatilag sebezhetetlen. Közel vannak a természethez és mindig tartják a csomagot. A vérfarkasok átalakulása fájdalmas eljárás, de bölcsességük mindig felszínen tartja őket.

A Sötétkori játékban bejutsz a misztikus világba, amely tele van csatákkal, vérrel és hihetetlen érzésekkel. A Dark Age játék online elküldi Önt a sötétség világába, ahol helyet kell foglalnia az egyik sötét légióban. A Dark Age-ban ingyenesen letöltheti a szükséges játékot. Ehhez a következőket kell tennie:

 1. Nyomja meg a "Download" gombot a webhelyen.
 2. Kattintson a megjelenő oldalon a "Játék kliens letöltése" gombra.
 3. Azután meg kell erősítenie a letöltést a "Fájl mentése" gombra kattintva a megjelenő lebegő ablakban.
 4. Elküldés után telepítenie kell a játékot azáltal, hogy egymás után kövesse a telepítőben leírt ajánlásokat.

Vegyél a barátaiddal a Dark Age játék misztikus világába, vegyél részt a sötét oldalak egyikében, vagy készítsd el a különböző sötét puccsokat. A Dark Age online játék olyan misztikus legendák támogatóinak, akik örökre élnek!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more