Könyvjelzők

Legsötétebb Dungeon 2

Alternatív nevek:
A

Darkest Dungeon 2 a híres és hihetetlenül sikeres RPG játék folytatása. A játékban a szokásos komor, kézzel rajzolt 2D grafikát fogod látni. Minden új nézet vagy táj egy remekmű. Nincs hasonló a világon, jelen esetben a grafika még egyedibb lett az első részhez képest. A zene és a hangjáték leírhatatlan hangulatot teremt.

A mocsok által sújtott világban fogsz utazni. A pusztulás komor tájai mindenütt. A csapatod egy nagyon veszélyes utazáson fog részt venni egy postakocsin, hogy megállítsák a világ halálát.

  • Frissítsd hőseid harci képességeit
  • Nézze meg, hogyan alakul kapcsolatuk utazás közben
  • Szerezzen forrásokat a fegyverek és felszerelések frissítéséhez
  • Kirtsd ki a gonoszt az utadon
  • Statecoach frissítése

A játék még mindig rendkívül nehéz. Bármilyen rossz döntés a csapat halálához vezet. De még ha nem is sikerül, ez lehetővé teszi, hogy a következő kísérlet során több erőforráshoz jusson, és továbblépjen.

Az utazás során öt régión kell áthaladnia. E régiók mindegyikének megvannak a maga lakói és ellenségei. A leghatékonyabb stratégiát kell kiválasztania.

Az ösvény rendkívül veszélyes, de a kocsmákban rövid szünetek lesznek. Ez az idő fejlesztésekre és a hősök rövid pihenésére fordítható.

A csapatod nagyon különböző karakterekből áll. A nehézségeket együtt leküzdve a legjobb barátokká válhatnak, vagy fordítva, veszekedni fognak és bosszantják egymást. A csapatkapcsolatok óriási hatással vannak a csatatérre. Az egymást nehezen tűrő karakterek sokkal kevésbé hatékonyan harcolnak. A túlzott stressz tönkreteheti a kapcsolatokat bármely társaságban. Tartsa szemmel ezt a paramétert, és próbálja megtalálni az egyensúlyt a harcosok szórakozása és az új kihívásokra való felkészülés között.

A harcrendszer körökre osztott, az ellenségek és a harcosai felváltva váltják egymást. Válaszd ki a támadás típusát, vagy használj más harcos tehetségeket. Például megerősítheti az osztagot, vagy gyengítheti az ellenséget.

A legkomolyabb ellenség mindig veled van mindenhol. A játék során öt gyenge pontját kell legyőznie.

Minden új kihívás előtt lehetősége lesz kissé megváltoztatni stratégiáját és taktikáját, hogy jobban megfeleljen az előttünk álló feladatnak.

Külön érdemes megemlíteni a játékvilágot tökéletesen kiegészítő zenét. Ez nem meglepő, hiszen Stuart Chatwood kezelte a zenét, a Power Up Audio csapata pedig a hangeffektusokon dolgozott. A sztorit Wayne June hivatásos színész hangoztatja.

A projekt még mindig elérhető a korai hozzáférési szakaszban. De most nincsenek komoly hiányosságok, és a végleges verzió megjelenésével még több kaland jelentkezik, az apróbb hiányosságokat kijavítják.

A

Playing Darkest Dungeon 2 érdekesebb, és jobban érthető, ami történik, ha már ismered az első részt. De ha nem, ne aggódj, az egy másik történet. Egy kis bemutató az elején megmutatja a játék összes funkcióját.

Darkest Dungeon 2 ingyenesen letölthető PC-re, sajnos nem lehetséges. Megvásárolhatja ezt a remekművet a Steam portálon vagy a hivatalos weboldalon.

Kezdje el utazását a haldokló világban most, és semmisítse meg a gonoszt, amely a játékban mindent belegabalyodott!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more