Könyvjelzők

Darksiders 2

Alternatív nevek: Darksiders 2

Darksiders 2 játék folytatása egy izgalmas játék teljes Darksiders. Ez a játék ötvözi a stílust és spesher szerepet harcos.

Van a játékban Darksiders 2 Utazás a világ keresi a kalandot, harcolsz, megoldani nehéz rejtélyeket, és ezzel egy időben a tapasztalatszerzés, az új berendezések és lesz a legerősebb ellenfele ellenségeit.

Letöltés Darksiders 2 akkor a játék hivatalos honlapján, vagy egy másik oldal, amely ezt a hozzáférést.

Játék Darksiders II feltételezi regisztrációt egy fórum, ahol beszélgethet más játékosokkal a különböző funkciók a játék.

Az oldalon van egy videó játék Darksiders 2, amely megjeleníti a különböző funkciók a játék.

Annak érdekében, hogy kezdj el játszani Darksiders 2 PC-re, akkor kell először töltse le a játékot Darksiders 2 az oldalról. Azt is letölthető keresztül torrent fájlt, de előtte meg kell telepíteni a megfelelő programot.

A videojáték Darksiders 2, akkor lehetősége van arra, hogy játsszon a következő karaktereket:

1. A halál - az egyik fő karakter a játékban. Testvére - ez a háború. A háború után lépett fogságba ment, hogy keressen neki minden figyelmeztetés nélkül a Tanácsot. A halál egy nagyon nehéz ellenfél, mindig megpróbálja a leleményes ellenségek. Ahhoz, hogy a lélek, halál kell kulcsai angyalok és démonok.

2.. Kétségbeesés - Death egy igaz barát. A kétségbeesés magából egy harci mén. Lesz férhetnek hozzá a kezdetektől fogva.

3. Ashes - képviselte, mint a madár, amely hasonlít a varjú. Ő asszisztens halál kérdésekben a különböző ravasz és kegyetlen szándékait. Ashes ábrázolt, fekete és zöld színekben.

4.. Old Crow - a legokosabb lény a játékban. Ismeri az összes titkokat és misztériumok. Ahhoz, hogy segítséget a Old Crow halál volt, hogy egy amulettet a lelkét a Nephilim. De Crow nem volt elég, azt akarta, hogy elpusztítsa ezt az amulettet. Halál úgy döntött, hogy a Raven, mert nem tudta elviselni, hogy a pusztítás az amulett. Ennek eredményeként, a Halál legyőzte Raven.

5. Absolon - ez a második testvére a halál, de van egy rossz kapcsolat. After Death megölte Nephilim, Avessal megtámadta őt párbajra, és elvesztette. Nem volt a lehetőség, hogy újra találkozunk a Forrás zuhanyozó, és csak itt Avessala csata vereséggel végződött. A halál ütött másodszor testvér.

6. Samael - egy démon az első rész. Ő a főnök és szerető Lilith. Ez az egyik legfontosabb, hogy zuhannyal. Samael képzelte csatában a halál, végül meg kellett önként gombot.

7. Lilith - ez a kedves és szerető Samael. Ő volt az, aki létrehozta a Nephilim. Ő segített találta Halál Samael, de nem így a saját javára. Meg kellett újraéleszteni a karakterek, hogy azok mellé Lucifer és közöttük seregét.

8. Vulgrim - ez a szokásos démon, aki részt vesz a kereskedelem. A játék segít a sok halál, és a halál neki.

Belevetette magát a világ hihetetlen események Darksiders 2!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more