Könyvjelzők

Sötét lelkek 3

Alternatív nevek: Sötét lelkek III, Sötét lelkek 3

Game Dark Souls 3: Gótikus fantázia.

Japán cég A Szoftverből titkos információkat tárol a Dark Souls második részének folytatásáról, fesztiválok, kiállítások és interjúk során kis adagokban. Amitől már ismert, vonzó kép alakul ki, és a rajongók várják, hogy a Dark Souls 3 játék elérhető legyen. Ha a másik világban lévő erők nem zavarják, akkor szabaddá válik 24. 03. 2016-ban Japánban, és a világ többi része április 12-ig várja a Dark Souls 3 letöltését.

A rendelkezésre álló adatok egyenként történő összegyűjtésével hozzáadhat egy mozaikot a benyomásoknak és tényeknek. Először is, a Action / RPG-t egy nyitott világgal fejlesztik ki a három legnépszerűbb platformra:

  • One Xbox
  • Windows
  • PlayStation 4

A játékot optikai lemezekre osztják fel, és képesek lesznek a Dark Souls 3 letöltésére a hivatalos honlapon. Két játékmódja van: többjátékos és egyjátékos.

Pletykák, találgatások és tények.

B megpróbálta kideríteni az újdonságok árnyalatait, a japán kiadó gyártóját, Atsuo Yoshimurát, és kérdéseket tett fel a játék jellemzőiről, de gyengéden elkerülte a sajátosságokat, megerősítve, hogy a Dark Souls 3-at a PC-n és más platformokon valóban nehezen tudják átadni az első percektől. Tehát készülj fel egy nehéz csatára a sötét világban.

A játékkeresőből láthatjuk, hogy a termék a japán filozófia és mitológia felismerhető jellemzőivel rendelkező misztikummal rendelkezik. A karakter a királyság felbomlott területén halad, feltárja a várat, harcol a szörnyek ellen. Sötét falak veszik körül, a halott növényi gyökerekkel összefonódik, és sötét ég lóg a feje fölött.

Egyszer volt egy hős, akit most elkábítottak, és most elküldjük Dranglik királyságába, hogy megszabaduljon a másik világból. A titokzatos lélek megragadásához a királyság természetfölötti lakosaival kell küzdenie, akik a kezdeti osztály kiválasztása után találkoznak, és azonnal belevetik a dolgok vastagságába.

Heroy meglepődött, amit látott, hogy a szürke csontos lakosok imádkozzanak a fákkal és a sárkányok kő szobrával szétterített testekkel. De nem szándékozik hosszú ideig megcsodálni ezt a látványt, mert a figyelmet gyorsan fizetik neki, és a csata megkezdődik.

számtalan szörnyeteg támad egy lovagot, és kardja soha nem kerül a köpenyre. A hősöket az alvilág minden csíkjának démonai, a csontvázak lázadó hadseregei, a páncélozott óriások, a mechanikus sárkányok, a háromfejű hydrasok támadják.

vezetője a projekt Hidetaka Miyazaki egyszer azt mondta, hogy szerette bemutatni a sárkányokat a játék elején, így egy találkozó vele elkerülhetetlen. Azonban nem sokan tudják, hogy a mana osztályú manna segítségével egy szörnyű típusú szörnyet ölhetünk meg, és ha ez megtörténik, a hős 27 000 lelket kap a kalandjától kezdve.

A füstös földeken áthaladva a karakternek sikerül elriasztania a támadásokat, és felfedeznie kell a körülötte lévő világot, megkapnia a királyság lakóinak monológjait, és meg kell találnia a találkozókat. És mivel nincs bizonyos összekötő történet az előbbi és az új sorozat között, a játékosok maguk dönthetik el, és kitalálják, hogy Dranglik királysága származott-e vagy mi okozza Lordran halálát.

Végezetül.

A

Dark 3-as lelkeket foglalással, vagy a hivatalos kiadás várakozásával lehet megvásárolni. Állítólag először jelenik meg a Dark Souls 3 változata a játékkonzolok számára, majd később a Windows platformon fog megjelenni. Mivel a szerzők sokat visszatartanak, a rajongók körében tartva az intrigát, ez nem tény, és valószínűleg a termék minden irányban egyszerre lesz elérhető.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more