Könyvjelzők

Sötét Swords

Alternatív nevek: Sötét Swords

Dark Swords interneten - ez egy masszívan multiplayer online szerepjáték játék (ingyenes MMORPG). A fantasy világ, az online játék Dark Swords, akkor szembe kell néznie azzal a konfrontáció a nyers erő és a mágia hatáskörök a sötétség és fény, valamint a rend és a káosz.

Annak érdekében, hogy csatlakozzon a Darkswords játék, el kell menni ellenőrizni Sötét Swords. Az első dolog, amit tennie kell, hogy hozzon létre egy fiókot, és feltölteni a karakter ofsayta játék kliens. Nézzük meg a létrehozási folyamat:

1) Válassz fajt (faj határozza meg, fogékonyság a különböző tevékenységi köröket): orkok, elfek, emberek, törpék és Drow;

2.) határozza meg a képet a karakter (ez a megjelenés, ahol mindenki láthatja): három férfi és három női,

3) Válassza ki a kezdeti jellemzői (ezek fontos szerepet játszanak a karrier a karakter): Erő, alkotmány, ügyesség és intelligencia,

4.) Válassza ki a fegyverek: kard, balta, lándzsa, kés,

5.) Válassza ki a kezdő város (így indítja el a játékot): Seastone, Fort Arkijah és rubin.

Azonosítás Regisztráció a játék Dark Swords befejeződött, és indítsa el a játékot. Az első bejegyzés az online játék Dark Swords, a karakter kap, hogy a központ a választott város - a hely "Stairway to Heaven". Equip a karaktered tanító egységes, kap legalább indítsa el a gyógyító italokat. A jövőben, a karakter, ha kilépünk a játékból, mentett, ahol a játék vége utoljára.

A játékot Sötét Swords Online, akkor vegyenek részt a különböző mesterségek: Alchemy, Fishing, Agrokultura Genetics ...

Dark Swords online játék lehetővé teszi, hogy vásárolni fegyvereket, felszereléseket és ruházatot, valamint újratelepítésére gyógyító italokat, vagy eladják a trófeát - minden, amit tehetünk, az üzletekben és más kiskereskedelmi helyszíneken, ami a játék sokkal .

A boltokban, az online játék Dark Swords, ott Guild és az iskola, ahol a emelését követően a harci szinten a karakter is képzésben részesülnek, és átveheti az új készségek, varázslatok és a beállítások (növeljék harci szinten automatikusan megtörténik, amikor egy bizonyos mennyiségű tapasztalatok a jelenlegi szinten.)

Elemek tárolására és pénzt a karakter a játékban Sötét Kardok, vannak szállodák és bankok, amelyek gyakoriak a nagyobb városokban játék Dark Swords.

Játszható online játék Sötét Swords, akkor messze, de a biztonságos navigációt a hajók és a különleges helyszíneken úgynevezett "port".

Jelentős szempont a játék a Dark Swords, a PvP csaták, amelyre létezik helyre Arénában. Feature az Arena egy tisztességes harc beavatkozás nélkül. Ezzel egy időben az Arena nem lehet több, mint két játékos, vagy csoportok a játékosok.

Lejátszás Sötét Swords, akkor megismerkedhetnek a három iskola a harci mágia és ennek megfelelően három elemből áll: tűz, hideg és villámlás. Küzdelem varázslatok rovására "ellenállás" vagy más elemek, attól függően, hogy több paraméter, képzettség, berendezések és céhek.

A világ Dark Swords vannak úgynevezett vallási ismeretek (a 3. típus). Rising vallási ismeretek, kapsz hozzáférést vallási helyszínek, ami lehetőséget ad, hogy egyedi képességeit, hogy jelentősen javítja a képességeit a karakter.

In Dark Swords játszani klánok alakítható (csatlakozott a klán részt vehet a klán háborúk és kap egy bónusz, valamint a rögzítés és ellenőrzés területén, hogy a saját klán vagy arany trófeát területéről ellenőrzött). A Sötét Swords automatikusan történik minden nap versenyek (itt érheti el a boltban alkímia "Gold Bank" és nyerd meg a díjat.)

In Dark Swords egy esélyt, hogy vásárolni háziállatok (ismerős): róka, farkas és a Pallas. De megjegyezzük, hogy Familiars szükség van a gondozási, amelyért térítést az övé elkötelezettség és készség, amellyel segít a csatában.

A következtetés a felülvizsgálat, azt mondhatjuk, hogy a sötét Swords játék lesz érdekes, mert sok különböző küldetések, helyszínek, küldetések, van még a lehetőséget, hogy rögzítse a csomót szívét két szerelmes. Regisztrációs Jön Sötét Kardok, akkor próbálja ki az összes. Legyél része ennek a játéknak!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more