Könyvjelzők

Dawngate

Alternatív nevek: Dawngate

Játék Dawngate - fantasztikus MOBA-stratégiát, amely betöltheti az árusító jellegű. Vezetés bajnok, akkor megteszi egy végtelen sorozata események elkészítette a történet. Waystone Games, a cég, amely a fejlesztő a projekt, azt ígéri, hogy hiányzik a kalandok nem. Tökéletesen kiegyensúlyozott, rugalmas, vidám, mély játékmenetet rögzíti az első percben. Sőt, a játék folyamatosan fejlődik, és az adminisztráció nem hallotta akarata ellenére a felhasználók számára, hogy módosítsa megfelelően az érdekeiket. Most a hangsúly a képesség, hogy egy közösség, egy érdekes történet, az eredeti tartalommal és a szabad fejlődése a karakterek. Az alkotók, a Dawngate az online marad klasszikus MOBA játék, plusz lesz egy vonzó játék elemeit, figyelembe újdonság. Passage játék minden bizonnyal hozza a sok móka!

Bár a játék alatt a PTA, részletes listáját rendszerkövetelmények ismeretlen. De azt feltételezzük, hogy ebben az esetben nem kell az akadályokat, és még játszani Dawngate számítógép tulajdonosok átlagosan konfigurációt. Legyél segítség Dawngate regisztráció. Meg kell, hogy a részvételre tesztelésében a játékban, így az e-mail címét a hivatalos oldalon. Itt megtalálja az üzletszabályzat, ami azt jelenti, az elfogadását is.

Kezdett játszani Dawngate, meg kell értened, mi folyik itt. A térképen a játék két fő folyosón. Között, és körülöttük egy erdőben. A kerületi erdők semleges szörnyek ölni, hogy dolgozzanak ki. A fő ellenség is a többi játékos. Belül négy folyosók pénztárnál. Kettő közülük az ellenség. Ezek megpróbálják megragadni, hogy a nyereséget, vagy legalábbis szünetek lehetetlen megragadni őket. Nos, hogy bosszantsa az ellenséget, így neki semmi! Meg kell törekednie, hogy elpusztítsák az ellenséges tornyok a folyosókon, és a végén, hogy megtörje valaki más alapja, hogy elpusztítsa a főépületben. Természetesen, meg kell törni a tartósan ellenfelek, mert folyamatosan kiváló védelem. By the way, akkor nem szabad elfelejteni, hogy minden, és a védelmét saját jó. És ne feledd, még egyszer, romos tornyok általában, hogy visszaszerezze, és gyakran támadják őket. Röviden, nem fognak unatkozni! Ha mindehhez hozzáadjuk a szükséges erőforrások, ragadozó amit meg kell nézni, hogy javítani kell a tárgyakat a birtokában, árnyékoló teljesítmény-paraméterek a hős. Eljáró egy csapat, akkor tisztában kell lennie a személyes érdek, különben mi a lényeg, hogy valami célja? Aggodalmak a Dawngate online lesz elég ahhoz, hogy felcsillan a szabadidő.

Kiválasztása a szerepre, akkor láthatjuk, van négy lehetőség közül lehet választani a legmegfelelőbb. Ön képes lesz arra, hogy testre a hős a maga módján, hiszen minden opció néhány bónuszokat. És ezek a bónuszok hatékonyak bizonyos stílusok játszani. Ezen kívül lesz egy sor attribútumok. Használd ezek közül bármelyik lehet, a megfelelő időben. És persze az, hogy néhány szót arról a kis dolgokat leányvállalata. Indítása elem lesz hat, mindegyik két alkalommal javítani. Az eredmény egy kellemes fajta fegyver, amely nélkül, mint tudjuk, akkor nem megy bele semmi harc. Játék közben fog keresni pénzt költenek, és ez az Ön igényei szerint. Például, meg kell növelni a paraméter Kész - vásárolja meg a megfelelő elemeket.

Lehet, hogy abban a pillanatban, a játék nem olyan tökéletes, mint szeretnénk, de biztosan nem írható méltóság, nem tud segíteni, de értékelem. Csatlakozz most, hogy már egy jó ideje, és kap lehetőséget, hogy kifejtsék véleményüket. Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more