Könyvjelzők

Napok zajlanak

Alternatív nevek: Race gon

Game Days Gone: az apokaliptikus világ thrillerje.

2016 nyarán, 2016 nyarán, az amerikai fejlesztő SIE Bend Studio az E3 kiállításon bemutatta projektjét. Ők lettek az egyjátékos kliens játék, a Days Gone harcos egy nyitott világgal a PlayStation 4 platformra, ahol az események harmadik féltől származnak. A bemutatott bejelentés szerint a telek nagyon izgalmas. Különösen szeretni fogja mindenféle katasztrófa szerelmeseit. A játékban bemutatott események, ez a két évvel ezelőtt történt katasztrófa utáni időszak. A pandémia szinte az egész lakosságot lerombolta, még a nagyobb városokat is pusztítva.

Számos település szellemvárossá vált, és ha az élet fennmaradt, akkor ezek vagy furcsaságok vagy halottak. Csak egy kis maroknyi ember élte túl ezt a horrorot, de kis csoportokban szétszóródtak az egész országban. Érdemes megnézni őket, vagy jobb az élet és a halál hosszú távú kérdésének elkerülése Megzavarták az egykori bűnügyi diakónus Szent János főszereplője, és most a vándor.

Ami a játékról ismert.

Play the Days Gone játékfilmek készen állnak, és rengeteg van. A játék fő jellemzői:

  • Továbbítás a mozgáshoz
  • Használjon hasznos elemeket
  • Támogatási fegyverekkel és járművel
  • javítása
  • Könyvek készítése zombikhoz
  • Dispel támadások
  • Töltőeszközök és erőforrások
  • Skin bármilyen módon
Mivel nincsenek határok, a hős bármilyen irányba utazik, új területeket fedez fel, és saját szolgáltatásaikat használva használhatja saját tulajdonságait. Enyhén szólva, a vulkanikus hegekkel szaggatott tájak hatalmas nyílt terek a csendes-óceáni part mentén. És egykor népes városok jelennek meg előtted a romokban, ahol nehéz megtalálni egy megbízható menedéket az őrült teremtményektől.

Közülük a salamanderek, akik egykor tizenévesek voltak, de a járvány idején fertőzöttek. A támadás, a verés és a menekülés stílusa. Horde szervezettebb és számtalanabb, ezért harmonikusan cselekszik. Élelmiszert keresnek az utakon, és ha gazdag földet találnak, hosszú ideig maradhatnak ezen a területen. Akcióikban a korábban megszerzett készségeket nyomon követhetjük, és mindegyik a saját tehetségét használja. Most ezek a lények tiltottak, vagy inkább új elvek vannak, ahol az ereje a legfontosabb. Az egyetlen dolog, ami ebben a helyzetben fontos, hogy életben maradjon, és bármilyen eszközzel, de először is, ne felejtsd el letölteni a Napok Gone-t.

Ahogy a játékszerzők azt mondják, a teremtett világban mindig veszélyes, és gyakorlatilag nincs idő a pihenésre. A vezető karakternek mindig készen kell állnia a következő támadás visszaszorítására. Azok, akik úgy döntenek, hogy a Days Gone-t játszanak, tisztában kell lenniük azzal, hogy ez egy túlélési szimulátor, ahonnan minden más folyik.

A főszereplőről.

De miért lett a diakónus főszereplője, és miért sikerült elkerülni a halált? Jellemzői közé tartozik a motorkerékpár vezetés közbeni gondatlanság. Egy múltbeli életben egy motoros banda volt, és azóta megtartotta a túlélésre vonatkozó hasznos készségeket. Amint tudod, a motorkerékpárok srácai gyakran megsértik a szabályokat, ami konfliktusokkal jár a rendőrséggel, és gyakran el kell menekülnie tőle. Az évek során ez lett az alapvető ösztön, amely segít, amikor szükség van a vérszomjas szörnyekből való menekülésre.

diakónus, bár negatív hős, az iPlayer napjaiban, az erkölcsi elvek hiánya is a siker kulcsa. Gondosan kezeli a fegyvert, és tudja, hogyan lehet javítani a kézből. Ugyanez vonatkozik az acél ló motorkerékpárjára is, amely szintén jelentős változásokon ment keresztül.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more