Könyvjelzők

Dayz Önálló

Alternatív nevek: Dayz Önálló

Dayz Önálló Online - fantasztikus multiplayer játék postapokalipsticheskoy tárgyak stílusú lövöldözős. A projekt jött létre, mint egy amatőr Dinnom terem mellett a játék ArmA 2 . Azonban a végén kaptunk egy teljesen független játékmotor a valóságos virtualitás 3 . A tényleges játék nagyon reális. Lesz kellemesen meglepett a minősége a grafika és a dinamika előforduló körüli eseményeket. Meg kell, hogy menjen vissza a jövőben, és tapasztalatot a saját bőrét milyen lehet az élet a kataklizma után. Itt találja magát Chernarus - poszt-szovjet állam. Ahead a csata az élethez való jogot. Érezni fogod, hogy mit jelent éhezni, fagyasztva, szenvednek anélkül, hogy az ivóvíz, és nincs vége bántani ismeretlen vírusokat. Kell tanulni leküzdeni ezeket a "varázsa", mert volt Dayz Önálló játszani. De ez még nem minden. Ön körül ellenséges zombik. És ez ismert, hogy anélkül, hogy elvek és a megértés. Képesek megölni a semmiért, és az emberek ennek a kegyetlen világ, csak meg kell védeni. És ez azt jelenti - ölni zombik - a napi feladat. Légy óvatos! Halála után a játék - egy visszafordíthatatlan folyamat. Ha meghalt, meg kell újra kezdeni a játékot Dayz Standalone nélkül megőrzés korábbi eredményeket.

Egy sivár jövőben fog Dayz Önálló regisztráció. Csak azt kell, hogy töltse ki a hivatalos honlapján a megfelelő formában. Dayz Standalone lehetővé teszi, hogy próbálja ki ingyen játék. De szeretném figyelmeztetni, hogy egy szabad számla bizonyos korlátai. Ha szeretne játszani teljes erejét, meg kell vásárolnia a kulcsot, amely állandó és érdemes, elvileg, nem annyira.

Játék közben kell használni egy csomó különböző témákban. Mindenféle felszerelés, rengeteg fegyver, ruha a hős, gázkészülék, szállítás - anélkül, hogy erre nem képes. Mellesleg, a fegyver nem lehet módosítani. És ne felejtsük el, hogy ez a fegyver visel. És ahogy a levegő szükséges gyógyszert. Miután az összes, itt fokozott veszélye szerződő betegségek, mint a tífusz, vérhas, hepatitis A, B, C, leptospirosis, a tuberkulózis, az agyhártyagyulladás, a megfázást és az influenzát. Látni fogja a következő antibiotikumokat: doxiciklin, tetraciklin, ampicillin, ciprofloxacin, penicillin, rifampicin és vakcinák. Mit érdemes? Nos, a karakter egy élettani szükségleteinek, ezért meg kell gondolni, hogyan lehet kielégíteni őket. Érdekes, hogy a megjelenése a karakter lehet változtatni. Minden attól függ, a játékstílusát. Például a ruha lesz piszkos, borostás arcán jelenik meg, sebhelyes teste.

A könnyebb megtartani, a játék Dayz Standalone létrehozását írja elő a klánok. A csoport a játékosok sokkal magabiztosabb, és ennek megfelelően, és képesek jelentős bravúrokat. Végül akar emlékezni a következő funkciókat a játék, mint a változás a táj körülötted, ahogy előrelépni, és hatását az időjárás, hogy mi történik. Azok, akik megpróbálnak játszani, soha ne mondd, hogy a játék rosszul tervezett vagy, hogy ez unalmas. Láthatjuk maguknak, hogy ezt a csodálatos szórakozás, olyan elfoglalt szabadidő. Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more