Könyvjelzők

Holttér 2023

Alternatív nevek:

Dead Space 2023 űrlövő RPG elemekkel. Ezt a kiadást lejátszhatja PC-n. Csúcsszintű grafika, a kép valósághűséggel rabul ejt. Minden szereplőt színészek adnak meg, a zenét pedig ízlés szerint választják ki.

A játéknak jó cselekménye van. A karaktered neve Isaac Clarke. Mérnök az Ishimura bányászhajón. A hajó legénysége a Necromorphs nevű ellenséges szörnyek kezében halt meg, Izsák felesége pedig eltévedt a hajó számos folyosóján.

Használja képességeit és eszközeit a hajó motor- és navigációs rendszereinek javításához. Útközben meg kell találnia a feleségét, és számos veszéllyel kell szembenéznie, beleértve a vérszomjas útitársakat, szörnyeket.

Lesz mit csinálni:

  • Fedezze fel a hajó szobáit
  • Keresse meg a javításhoz szükséges alkatrészeket
  • Keresd meg a főszereplő feleségét
  • Semmisítsen meg minden nekromorfot, amellyel találkozik

Mindez segít a karakterednek élve kijutni a káoszból. De anélkül, hogy végignéznénk a játék elején található oktatóprogramot, semmi sem történhet.

Fokozatosan, a játék során, képes leszel visszaállítani a bekövetkezett katasztrófa teljes kronológiáját, és megtudni a legénység halálának okát. Keresse meg a fennmaradt feljegyzéseket, hogy információkat szerezzen, és megértse, hogyan kell visszaállítani a hajó fő rendszereit.

A fejlesztők maximális figyelmet fordítottak a részletekre, minden helyiséget nagyon pontosan alakítottak ki. A hajón borongós a légkör, gyenge a világítás, és szörnyek lapulnak az árnyékban. A hátborzongató hangok még ijesztőbbé teszik a történéseket.

Itt egy igazi űrhorror, amely megijesztheti a különösen befolyásolható játékosokat.

A

Combat rendszer elég bonyolult, jobb nem ácsorogni. A támadás késése a főszereplő sérüléséhez vagy akár halálához is vezethet. Nem mindig a frontális támadás a legjobb megoldás, a lopakodás lehetőség szerint elkerüli a csatákat.

Ha fejlődsz, hősöd egyre erősebb lesz. Kiválaszthatja, hogy mely készségeket fejleszti a tapasztalatszerzés során. Frissítse fegyvereit és páncéljait, hogy hatékonyabban lépjen fel a szörnyekkel és az őrült túlélőkkel.

Próbáld meg megtalálni Nicole-t, ez a neve Isaac kedvencének, mielőtt a vérszomjas lényeknek sikerül eljutniuk hozzá. Nem lesz könnyű feladat, és nem feltétlenül lesz sikeres a vége.

Lenyűgöző emberek, akárcsak a gyerekek, ne játsszák a Dead Space 2023-at. Az űr komor és sötét hely, és a fejlesztők vérszomjas lényekkel töltötték meg.

A játék sokat fejlődött az első kiadás óta. Továbbfejlesztett grafika, hangkíséret még valósághűbben közvetíti az űrben sújtott hajók borzalmát és végzetét. Sok remake jelenik meg mostanában, amelyek közül nem mindegyik érdemel figyelmet, de ez a játék mind az első kiadással játszóknak, mind az új játékosoknak ajánlható.

A

Dead Space 2023 ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játék megvásárolható a Steam portálon vagy a fejlesztő weboldalán.

Kezdj el játszani most, hogy megpróbálj túlélni egy reménytelen helyzetben!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more