Könyvjelzők

Dead Island

Alternatív nevek: Dead Island

Játék Dead Island egy izgalmas számítógépes játék, amelyben a tevékenységek zajlanak az első ember. Ez a játék célja a stílus a túlélő-horror, amely felhasználja a szerepjáték elemeit shooter.

Letöltés Dead Island akkor a hivatalos játék honlapján. Download játék Dead Island csak felnőtt felhasználóknak, az azok, akik a teljes tizennyolc éves.

Van egy egyedülálló lehetőség, hogy a játék Dead Island videó. Az oldalon rengeteg videó a játék. Bennük lehet tanulni egy csomó hasznos információ: játék, küldetések, fegyverek, karakterek és ellenfelek.

Play Dead Island akkor ismernie kell az összes karakter:

1. Xian Mei alkalmazottja az üdülőhely "Royal Palm". Ez rendkívül intelligens és nagyszerű sportoló. Miután megkapta a szigetre, akkor kell, hogy felelős a sok misszióval. Mei Xiang gyorsan és brutálisan küzd a zombik hideg fegyvereket.

2.. Sam B gyakorlatilag az egykori csillag a show-business. Ő volt egykor ez a rap csillag. Most ment a központban, hogy végezze el a dalt, ami jól megmentse a karrierjét. Megöli szörnyek túl hideg acél.

3. Logan Carter egyszer az igazi sztár az amerikai futball. A végén, a sikeres karrier véget ért. Egy esetben élete véget pályafutását. Ez nagy hatással volt az életére. Logan mártott egy nagy depresszió. Ő egy nagy ütő segítségével lövedék fegyvereket.

4.. Parn egykori tiszt a rendőrség Sydney-ben. Az ő karrierje véget ért, miután úgy döntött, hogy megvédje a lányát az ő hivatalos ugyanaz. Meg akarta erőszakolni a lányát, és ő lelőtte. Ezután az incidens után, ő lett a bérelt testőr. Világszerte védi az embereket. Egy magas szinten, hogy rendelkezik különböző fegyverek, különösen lőfegyverek.

In-Game Dead Island fegyver osztva típusok:

1. Közelharc Fegyver: kihegyezett, és tompa.

2.. Jobb fegyver - a fegyver bizonyos eredményeket.

3. Rögtönzött fegyverek - a bombák, aknák és más robbanásveszélyes építőipari gépek.

Minden fegyver lehet törni, elhasználódik, és lehet javítani.

In-Game Dead Island PC fogsz találkozni sok ellenfél:

1. Bums klasszikus élőhalott. Ez önmagában nagyon lassú és nehézkes. Ezek alacsony egészségre. Tramps eleget képviselt mind a nők és a férfiak az arca.

2.. Vírusos - ezek agresszív és gyors. Ők kevesebb egészségügyi, mint a normál zombik, de gyorsabban ver, nagyon nehéz támadni. Ezek formájában mutatják be a nők és a férfiak. Rendelkezik fegyverek, de a rossz metán.

3. Kutyákkal izmos zombik emelkednek két méter. Az általuk okozott sok kárt, de nagyon lassú. Ezek mind megtalálhatók mindenhol, és nagyon ellenálló a károkat.

4.. Öngyilkosság - gonosz zombik akinek holttestét hólyagos. Jobb, ha nem támadni közelről.

5. Rams masszív zombi, aki öltözött egy nagy ruha. Ezek nagyon ellenálló a károkat. Gyenge pontja, hogy a fejét.

Dead Island játék, ami bemutatja, hogy más ellenfelek.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more