Könyvjelzők

Dead Island: Riptide

Alternatív nevek: Dead Island: Riptide

Játék Dead Island: Riptide egy csodálatos számítógépes játék. Ez a játék célja a stílus a cselekvés. Játék Dead Island: Riptide sikeresnek tekinthető folytatása az első része a játéknak.

Letöltés Dead Island: Riptide akkor a hivatalos játék honlapján. Letöltés játék Dead Island: Riptide csak felnőtt felhasználóknak. Ehhez meg kell adnia a dátumot születése.

Play Dead Island: Riptide neked ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint az első változata a játék. Meg kell küzdeni az életéért. Majd járja a játék világát, amely hemzseg a szörnyek. Zombik lesz vár rád különböző szögekből.

Van egy egyedülálló lehetőség a játékban Dead Island: Riptide játszani egy karaktert, hogy te vagy az első játék. Ehhez le kell töltenie Dead Island: Riptide a játékot kliens.

Szintén a játék Dead Island: Riptide pc egy új karakter, aki rendelkezik a készségek közelharci.

Mielőtt a játék, akkor látni fogja a játék Dead Island: Riptide video. Ebben a videóban megtanulhatja, más játékban lévő zsetonok, különösen jellegű szabályozás, és még sok más.

In-Game Dead Island: Riptide több típusú fegyverek:

1. Közelharc Fegyver: tőrök, kések, kardok.

2.. Távolsági Fegyver: aknák, gránátok.

Ez a szokásos fegyver. De akkor harcolni zombik és anyagok kéznél. Néhány fegyver lehet módosítani. Ehhez meg kell gyűjteni különleges anyagok és megtalálni recepteket.

Miután ez növelheti a kárt a fegyvert.

In-Game Dead Island: Riptide db találkozik öt karakter. Minden karakter erősek csak a maguk területén.

Lehet pumpálni a karaktered több módon:

1. Túlélés - abba az irányba kell játszani a túlélésért elleni zombik. A szint az egészség és állóképesség lesz, jóval nagyobb, mint az elején a játék.

2.. Fight - itt kell majd bizonyítani, hogy ő egy igazi harcos, aki fél semmit. Fight növeli a crit.

3. Rage - ebben az irányban, és erőssége a támadás jelentősen megnövekedett. Azt már szinte legyőzhetetlen.

Játék Dead Island: Riptide kérem a játékosok valósághű eseményeket. Minden ütés jelenik meg a test az ellenség, a vér fog futni folyó és a szökőkút. Az ellenfelek esik le, és botokkal, hogy megtörni őket, repül darabokra.

Speciális küldetések itt, akkor nem kell várni. Sok küldetés a játékban Dead Island: Riptide egyszerűen telek vagy kötelező. Több küldetés a játék nagyon egyszerű, és nem sok erőfeszítést a teljesítményt. Azonban néhány küldetések a játék nagyon izgalmas.

Multiplayer játék Dead Island: Riptide tartják sokkal érdekesebb single player. A multiplayer játék, játszhat akár négy embert.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more