Könyvjelzők

Dead Rising 2

Alternatív nevek: Dead Rising 2

Játék Dead Rising 2 egy csodálatos multi-platform játék. Ez egy folytatása az első része a játék.

Meg kell, hogy belevetette magát a világ a fürdővárosban, amely szenvedett a támadás zombik. Ezek a lények már fertőzött a szörnyű vírus.

Letöltés Dead Rising 2-t is a hivatalos honlapján a játék, csak akkor, ha a teljes tizennyolc éves.

Dead Rising 2 játék letöltés PC nem az emberek, akik kiskorú.

Van egy egyedülálló lehetőség, hogy a meccs előtt a játék Dead Rising 2 videó. Az összes videó kiderülne, hogy ön a fő jellemzői a játék: karakter, ellenségek, egyedi fegyvereket és továbbadása küldetések.

A játék a Dead Rising 2-t fog játszani, ismerkedés a lenyűgöző és szokatlan karakter

1. Chuck Greene a főszereplője a játék. Ő volt az, amikor a bajnok a Racing. Hogy megmentse a lányát tőle, hogy egy zombi, az apa elfogadja az ajánlatot, hogy részt vegyenek egy brutális játék. Azt kell, hogy egy gyógyszer, hogy nagyon drága. Lánya halála előtt megharapta az anyja.

2.. Katie Green egy lánya Chuck. Ő van a legközelebb a személy számára. Annak ellenére, hogy ő már megharapja egy zombi, Kathy vezette a legtöbb hétköznapi életben.

3. Stacey Forsythe Chuck barátnője. Tagja volt a "GPZ". Ez a lány volt az első, aki hisz Chuck, amikor megtámadták a vádakat. Viszonya volt a Chuck. Attól függően, hogy bizonyos események fog függeni, hogy túléli a végén a játék, vagy sem.

4.. Tyrone király a fő antagonista a játék. Ő és a gonosz emberek manipulált kegyetlen invázió zombik. Ez vádolta Chuck Greene. Tee Kay így mindenki akart rabolni egy kaszinó a városban, majd menekülni. Meghal a kezében Chuck, majd esik a stadion Szörnyű zombik.

Várja meg a játék Dead Rising 2zhestokie ellenfelek

1. Zombik a nagy ellenfél a játékban. Ezeket fertőzött a vírussal. Ezek a lények támadják droves. Zombies hit és szeretné, hogy harapni a kezét az ellenfél. Számuk hihetetlenül nagy.

2.. Gáz zombik - ezek lények jelennek meg a játékban kezdve különleges küldetéssel. Ezek nagyon gyors. Mindannyian hólyagos test és a vörös szemek. Ezek a zombik nagyon erős, és okoz nagy károkat.

3. Marauders vannak túlélők, akik rabolni üzletek, kaszinók és egyéb helyen. A csatában, különböző típusú fegyverek: mount, spray-k.

4.. Mercenaries emberek Tee Kay, aki elvégzi a szörnyű parancsot. Viseltek maszkot és védő ruhák.

5. Az emberek Vállalatok lények megállapítást nyert, hogy a barlangban. Védik a tartály gáz. Ezek az emberek viselnek maszkot a fejükön sisakot és páncélt viselnek. Támadnak fegyverrel. Ezek nagyon hasonlítanak a zsoldosokat, ezért nem tekinthető nagyon veszélyes.

In-Game Dead Rising 2 fegyvert minden karakter. Minden karakter használják egyedi fegyvereket: a hétköznapi tárgyak kiszerelő gépek.

World Dead Rising 2 izgalmas és szokatlan. Csak itt megtalálható számos ellenfelek, hatalmas mennyiségű fegyver és így tovább.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more