Könyvjelzők

Dead Space 2

Alternatív nevek: Dead Space 2

Játék Dead Space 2 az egyik legizgalmasabb számítógépes játékok.

Letöltés Dead Space 2 játszhat csak akkor, ha a teljes tizennyolc éves. Letöltés játék Dead Space 2 lehetősége van arra, a hivatalos honlapján a játék, vagy bármilyen más, amely az ilyen hozzáférést.

Mielőtt a játék, van egy egyedülálló lehetőség, hogy a játék a Dead Space 2 videó. Ezek a videók ismerkednek meg az összes funkcióját a játék: karakterek, rajzok és egyéb elemekkel.

A játék a Dead Space 2 db játszani, akkor ismernie kell a következő karaktereket:

1. Isaac Clarke a főszereplő. Ez a karakter volt az első része a játéknak. Isaac volt az egyetlen, aki túlélte a hajó "Ishimura". Miután néhány esemény a játékban, találta magát öntudatlan állapotban az állomáson Titan. Fő feladata, hogy elpusztítsa a játék Obelisk. Ha nem, akkor szenvedni egy életen át.

2.. Hans Teydmann örökletes igazgatója állomás Titan. Ő a legmagasabb rangú a civil társadalomban. Ez volt az, aki elindította a projektet Obeliszk és tartják a fő ellenfél Izsák. Isaac mégis sikerül elpusztítani.

3. Ellie Langford egy pilóta. Nagyon szerencsés volt, hogy túlélje a kegyetlen támadásokat nekromorfov. Ő nagyon szép, és képes kezelni a különböző típusú gépek. Mivel Strauss elvesztette a szeme, de ez nem akadályozta meg őt arra, hogy elkerülje. Együtt Isaac túlélte.

4.. Nolan Stross egy karakter, aki szenved mentális zavarok. Beleesett egy rettenetes őrület. Mert az ő betegsége megölte a feleségét és a szójabab a fiát. Ez volt az egyik a támadásokat.

5. Daina Le Guin is yunitologii fanatikus. Elején a játék segít, hogy Isaac, de hamarosan mindenki tudni fogja, hogy annak célja - a projekt az Obelisk. Meghal a támadás gépek.

6. Nicole Brennan lány Isaac. Halt a hajóján három évvel ezelőtt. A második részben a játék használja a megjelenését a lány obeliszk legyőzni Isaac.

In-Game Dead Space 2 fegyver legkülönbözőbb

1. Lámpa - az első fegyver a főszereplő.

2.. Plazmavágó - egy olyan téma, a vágás ásványi kőzetekben.

3. Átfestett plazmavágó - ez ingyenes fegyvert történt az első része a játéknak.

4.. Pulse Rifle - ez a hadsereg-típusú gépkarabély.

5. Laser Rifle - ipari vágás ércek, nagy eszköz

6. Pipe Cutter - egy speciális eszköz azonnali vágás, stb

7. Lángszóró - ipari-író, a hidrogén.

8. Riveter - olyan eszköz, amely lő szegecsek.

9. Teljesítmény vágó - egy impulzus erő vágó, ipari.

10. Sniper puska - egy fegyvert, hogy a sztrájk a cél a távolból.

11. Kapcsolat bányák - egy erős fegyver.

12. Drotikomet - egy fegyver, amelyet használnak, hogy mély mintát.

13. Teljesítmény pisztoly - ebben a kézikönyvben gyorsító gravitonok.

14. Csukló pisztoly - egy egyszerű fegyver, hogy megjelenik a kihívást jelentő szintet.

Játék Dead Space 2 tele van különböző küldetések és fejezetekre oszlik.

Csak a valódi játékosok kényszerből játék Santa Space 2.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more