Könyvjelzők

Dead Space 3

Alternatív nevek: Dead Space 3

Játék Dead Space 3 egy izgalmas sci-fi számítógépes játék. Események ebben a játékban kifejlesztett egy harmadik fél. Dead Space 3 - ez egy shooter, aki megnyerte sok.

Letöltés Dead Space 3 játszhat csak akkor, ha a teljes tizennyolc éves. Letöltés játék Dead Space 3 megvan a lehetősége, a hivatalos honlapján a játék, vagy bármilyen más, amely az ilyen hozzáférést.

Mielőtt a játék, van egy egyedülálló lehetőség, hogy a profi játék a Dead Space 3 videó. Ezek a videók ismerkednek meg az összes funkcióját a játék: karakterek, rajzok és egyéb elemekkel.

A játék a Dead Space 3 játék akkor fokozatosan szembesül a következő karaktereket:

  1. Isaac Clarke a főhős a játék. Ez a karakter - a főszereplője minden játék darabjai. Úgy repül a bolygó Tau VOLANTIS, annak érdekében, hogy megtalálja a barátnője Ellie Langford és elpusztítani járvány okozta obeliszk. Ő képes volt legyőzni a hallucináció.
  2. Ellie Langford egy pilóta. Mellett Isaac részt események stntsii Titan. Volt Isaac intim kapcsolatokat. Azt akarta, hogy megtaláljuk a módját, leküzdeni az ellenséget. Ellie úgy vélte, hogy Isaac meghalt.
  3. John Carver egyik túlélő a csapat EarthGov. Met ugyanazon a bolygón az aktivációs az obeliszk és egy szörnyű járvány nekromorfov. Mert az ő ellenségei megölte a feleségét és a fiát.
  4. Robert Norton a kapitány az űrhajó "Eudora." Ő is volt az egyik túlélő a csapat EarthGov. Ő részt vett a keresési Ellie Langford. Továbbá, az egész játék segít Izsák és Carver. Ő féltékeny Ellie Izsáknak.
  5. Jacob Arthur Danik van yunitologii. Emellett ő a vezetője a szélsőségesek. Ő a fő antagonista a játékban. Az egész játék próbál beavatkozni Isaac. A játék végén megölték.
  6. Jennifer Santos egy tudományos és egy csapat tagja Ellie Langford. Végén a játék meghal.
  7. Austin Buckle egyik túlélő tagja a csapatnak Ellie Langford. Halt meg fagyás.
  8. Pilóták Mark Rosen és Locke pilóták hajó "Eudora." Megöltek egy ádáz csatában.

A játékot Dead Space 3 db lesz fejezetenként. Minden a játékban 19 fejezetből áll.

Rendkívül sokoldalú a játékban Dead Space 3 fegyver:

1. Gránátvető.

2.. Elemlámpák.

3. Változatos vágó.

4.. Különböző típusú puska.

5. Truborezki.

6. Lángszóró.

7. Hammer.

8. Kapcsolat bányákban.

9. Cannon.

10. Változatos pisztoly.

11. Drotikomety.

12. Plazma vágó.

Játék Dead Space 3 zsírsavakban gazdag ellenfelek. Összesen Game 2 osztályozás

1. Necromorph.

2.. Emberek.

Nekromorfami legnagyobb csoport ellenfelek a játékban.

Játék Mikulás Space 3 vonz majd nem csak a karakterek, szokatlan fegyverek, de a grafika és mindenféle küldetések. Továbbá, a játék a Dead Space 3 kényezteti Önt a letölthető tartalmak. Őket a játék több, "ébredés", és mások. Az új tartalom használhatja kifinomult fegyvereket, választhat a különböző ruhák, valamint javítja a keresési botok.

Kényeztesse magát hihetetlen mennyiségű érzelem a főszereplő, Isaac, barátai és ellenségei.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more