Könyvjelzők

Deadvide

Alternatív nevek: Deadvide

Játék Deadvide - postapokapsticheskaya multiplayer szerepjáték játék a böngésző-fi műfaj. Bárki, aki érdekelt az események a közeljövőben, és szeretné tudni, hogy mi maradt a Földön módosított, javasoljuk, hogy látogasson el a hivatalos oldalra Deadvide online és részévé válik a kalandos tevékenység. Valami történt, hogy kellett volna történnie. Got Game gyógyszeripari cégek tapasztalatait. Munkájuk eredményeként ezt a katasztrófát. Ennek eredményeként a meggondolatlan kísérletek elterjedt szörnyű járvány, ami örökre megváltoztatta az emberi forma. Mostantól kezdve, az emberek a világ okafogyottá váltak intelligencia lények. Zombik ki a vér, és nem tudják, mit csinálnak. Csak egy tapasztalt vezető képes a rend helyreállítása érdekében a soraikat, szervezi őket, és kap a testmozgás. Vegyél részt a játékban fordul Deadvide érkezők, mint a tábornokok, és minden attól függ, hogy személyesen és erőfeszítéseket, amelyek nem fogod megbánni a neve a cél elérésére.

Lejátszásához Deadvide, nem kell nagy rendszer követelményeinek. A számítógépnek csatlakoznia kell az internethez, de nem biztosítja a megszokott játékmenet hibák nélkül. Deadvide regisztráció mindössze néhány perc alatt. Meg kell adnod a karaktered nevét, e-mail-jelentés, hozzon létre egy jelszót, és adja meg a padló, és válasszon egyet a bónuszok. Végül, kattintson a "Start", és menj bátran az ismeretlen világ a jövőben.

Annak érdekében, hogy a játék az online Deadvide kell dönteni tartozó osztály. Három csoportja van a férfiak és a nők számára azonos. Különböznek bizonyos szempontból. Mindenkinek megvan a maga előnye és hátránya. Mint tudjuk, semmi sem tökéletes, nem történik meg.

Minden jövevény felajánlotta az egyik bónusz, amelynek célja, hogy elindítsák Deadvide játszani. Nézzük felsorolni őket, és mi több lesz, mint - ez ízlés dolga. Tehát ez a az összeget az összeg 100 Z, amit lehet kapni, amit akar, véletlen lelet, amely hatással van a jellemzőit fegyvereket és a zombik, 20 különböző fegyverek és zombik együtt a sejt, amelyen keresztül növeli az esélyét a sikeres támadás.

Feladatok, hogy szembesíti meg online játék Deadvide, sokoldalú és nagyon érdekes. Lesz részt az építőiparban és javítását saját adatbázisát, képzés zombi képző egység, biztosítva a fegyvert harcosok, stratégia kidolgozása. Megfelelő képzés - a siker kulcsa a csatában. Megtanulják, hogyan kell helyesen beállítani a fegyvert a csatatéren, mutasd meg a stratégiai tehetségét - és részletes statisztikákat, miután az automatikus csata minden bizonnyal örömet neked. És ez jó, hogy élvezzék a gyümölcsét a munka! Végül is, a győzelem kerül jóváírásra az Ön számára bizonyos bónuszokat. Ne feledje, hogy, annak ellenére, hogy a harcok automatikusan történik, akkor lehetősége van arra, hogy mindenki tartsa be a madár repülés. Bárhol is szembe az ellenséggel, a harci rendszer stílusában Tower Defence működik, mindig ugyanaz. Lehet mérni magukat, olyan helyeken, mint a folyó partján, üres város, jungle és még sokan mások.

Kedves nick, Suck képességek a karaktered. Legyen válik legyőzhetetlen, és akkor büszke teremtés! Deadvide - egy játék, amelyben sok múlik magad. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy befolyásolják a történelem a jövőben. Engedje el a bolygót, a csapás, és Dicséret a virtuális világban a nevét. Mi csak szeretné, hogy a szerencse az volt kedvező az Ön számára. Csatlakozz most és a szórakozás a legizgalmasabb időtöltés!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more