Könyvjelzők

Deepolis - víz alatti fényképezéshez

Alternatív nevek: Dipolis

Online játék Dipolis - ingyenes böngésző alapú stratégiai játék háromdimenziós grafika. Bigpoint cég kifejlesztett egy ilyen jellegű projektje, amelynek jelentős előnye a jelenlegi online játékok. Játssz Deepolis'll belevetik magukat a mélybe a víz alatti tér. Így a világ a jövőben, miután a globális felmelegedés. Legyél a tulajdonos a tengeralattjáró, és tovább, hogy nyerni kiterjedésű az óceán segít Deepolis online regisztráció.

Rendszerkövetelmények a játék minimális:

• Processzor Pentium 3, 1 GHz-es

• 16 MB-os videokártya

• legalább 128 MB RAM

• Operációs rendszer - XP / Vista / Windows 7

• Internet

• böngészők - Internet Explorer, Mozilla Firefox vagy az Opera

Regisztráció Deepolis egyszerű folyamat. Ez nem fog sok időt, mivel a letöltése és telepítése a játék nem szükséges. Vegyél részt a játékban Deepolis megköveteli, hogy adja meg a következő adatokat:

1) becenév -, hogy egy név alatt, ahol játszani,

2) Használja a jelszót, hogy meg kell ismételni a megbízhatóság, a következő sorban,

3) E-mail cím - a visszacsatolás,

4) Selection játék szerver (amennyiben Európában1, Test server Europe2, Amerika1)

5.) Születési idő;

6) A hozzájárulást a feltételek a játék.

Befejezése után a regisztrációs űrlapot, kattintson a Regisztráció gombra, és Dipolis interneten teszi meg egyedi lakója a víz alatti világ. Merített a mélység, akkor válasszon egyet a három kasztok, akik harcolnak nemcsak a túlélésért, hanem a hatalom, hogy a tengeri terület.

Az online játék Deepolis eldönteni, mi több, a szeretet az alábbi Szereplők:

• Nauta (Nauten)

• Siona (Scion)

• Dzhafnary (Jafnhar)

Nauta - semleges öntött foglalkozó kereskedelem és a kutatás. Ezek leszármazottai a tudósok, akiknek sikerült túlélni. Békés frakció, amely rendelkezik a legkiegyensúlyozottabb hajó számára megengedett, hogy a kereskedelem ellenséges állomás kasztok.

Sionban a legerősebb védelmi rendszer. Ezek a rendkívül kulturált lakói a víz alatti királyságában felszerelt hajóikat védett. Ezek úszni közel állomások Nauta és együttműködnek velük. De a terület dzhafnarov őket, jobb, ha nem megközelíteni, mivel az utóbbiak tüzet nyitnak figyelmeztetés nélkül.

Dzhafnary agresszív és militáns konfigurálva. A teljes hajó befogadására sok felszerelés. A nukleáris technológia fő érdeke. Is rabja az olaj fejlődését. Ez a kaszt elérhető kereskedni megtalálni, de az ellenséges Zion jobb távol maradni.

Dipolis játék egy jól fejlett gazdasági rendszer. Fogsz úszni a vízkészletek, amit aztán le lehet értékesíteni. A sikeres tranzakció kell vizsgálni a folyamat áringadozások áruk. Még a játék, van olyan dolog, mint a tartalék, hogy segítsen Deepolis játszani sokkal érdekesebb.

Rendszer PvP (játékos konfrontáció rendszer), igen egyszerű. Deepolis Online arzenálja áll:

• akusztikus fegyverek

• torpedók

• bombák

Kiválasztása célja vereséget, nem a legjobb, hogy lelövi. Victory hozza harci pontokat, amit rendelt rangot. Riválisok nem csak az emberek, hanem a szörnyek élnek a víz alatti térben.

A játékot Deepolis online lehet ezekkel a harci módok:

• Battle kasztok és klánok

• fejvadászat

• üzemmód intelligencia

Légy óvatos, veszély leselkedik minden sarkon, és bármelyik pillanatban előfordulhat, hogy meg kell védeni magát. Miután útvonal fut át ​​az ellenséges bástyák és várak. Ne feledd, minél több a klán a biztonságosabb érzést, de ugyanazzal a csata, amelyben be ambiciózusabb.

Deepolis online játék befogadja a különböző küldetést feladatokat, amelyekre a teljesítmény haszon erőforrások játék valuta és még modulok a hajót. Feladatok szervezett, hogy kapsz kéréseket végrehajtani a gazdasági, kutatási és katonai missziók.

Currency online játékok Deepolis osztva:

• tudomásul

• Helix

Előfordulása falvakat, azt is szolgálja, hogy vásárlásra. A Helix egy prémium valuta, keresni, hogy sokkal nehezebb.

Játszható online játék Deepolis esetleg mozgó szintre szinte a végtelenségig. Néhány játékos is megy fel a szint 100, de nem kápolna. Kezdőknek nehéz lehet rendezni, vagy hogy más választása. Tegyük fel, hogy dönt a csoporthoz tartozást. De ne zavarja meg ezt. Az ilyen ügyekben a játék hűséges és már az 5. szinten, ott van a lehetőség, hogy menjen egy másik klán. Minden szinten erősebb és bölcsebb. Mi eleinte gyenge volt, mint a használt fegyverek, lesz tökéletes. Tehát biztos, hogy törekedni előre, és talán, akkor új rekordot állított fel!

Csatlakozz a lakosság a víz alatti univerzum, és élvezze a színes játék játékok utazás három dimenzióban, a különböző végrehajtott műveletek! Az egyedülálló ötlet a játék biztos, hogy hatni! Legyen szerencse is hűséges társa!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more