Könyvjelzők

Defenders of Ardania

Alternatív nevek: Defenders of Ardania

Processzor: Pentium 4/Athlon 64 3 GHz

RAM: 1 GB

Videó: 256 MB memória

Lemezterület: 1 GB

Defenders of Ardania - egy stratégiai játék, amely kombinálja az elveit a klasszikus körökre osztott stratégia műfaját és népszerű modern védelmi tornyok. Defenders of Ardania 2012 visz minket egy nagyon vidám helyért univerzum, és soha nem él békében. Minden nap van valami szokatlant és védők Ardanew állandóan harcol a támadások, a démonok megtámadják a szörnyű vadállatok, és még felébred az örök gonosz. A következő csapás szegény ember rohan teljes sebességgel, hogy a királyt segítségért. A Defenders of Ardania 2012 db új csapás lett élőhalott hordák, hogy kúszik ki a fából és a szegény parasztok voltak semmilyen módon nem képes megbirkózni a halott életre, ami azt jelenti, hogy jó, de csak vonalzót kell újra venni a kardot a kezében, és menj kemping a megváltás népe.

Játékmenet

Defenders of Ardania 2012 db egy kereszt a hagyományos "tornyok", és egy egyszerű stratégia közvetett cselekvés. Szokatlan klasszikus stratégiák sikeresen beolvadt Defenders of Ardania, ahol nem csak megvédeni saját területükön, hanem azt is, hogy végezzen gyors kontrát és masszív támadás, amely garantálja a közelgő győzelem. A fejlesztők úgy döntött, hogy egy kicsit több szabadságot és lehetőséget, hogy kiegyenlítse a játékos a számítógépes ellenfél. A Defenders of Ardania 2012 játékos építhet számos erődítmények, és elküldi a vihar az ellenség bázisát, hatalmas csapatai után néz ez - elérje azokat, akár nem, azért, mert az ellenség nem alszik, és építi a saját védelmét a legnagyobb körültekintéssel, hogy a szoros lovassági támadások redoubts nem hatolnak.

Battle harc nélkül

Természetesen, az ellenség nem fog várni a támadó, és küldje el a csapatokat, hogy meghódítsa a fellegvára, itt meg kell várni az első meglepetés - a menetelő csapatok, halad egymás felé, aranyos, és ünnepélyes keretek között adja át a nélkül, még meg egy kis szóváltás. Támadó csapatok védelmi intézkedések nem vesznek részt erősen, hogy ezt a tevékenységet kiszolgáltatva az erődítmények, és fő feladata -, hogy megtörni az ellenség védelmét. A harci egységek készülnek megfelel minden kánon védelmi tornyok, a te kezedben lesz többféle csapatok, mint a harci teljesítményét, egyszerűen fogalmazva, egyes csapatok fuss gyorsan, a második tésztát, és mások is tudják, hogy elpusztítsák az ellenséges erődítmények. Építsd számtalan egység Defenders of Ardania nem kap, amely egy szigorú határt, azonban a haldokló az ellenséges csapatok redoubts, lehetővé teszi a hozzáférést egy másik termelési rész "ágyú takarmány" és a hullám után hullám lesz megsemmisíteni az ellenséget, hogy erősítse a teljes és feltétel nélküli győzelem . Egy bizonyos szinten, akkor adja a támogatás egy egyedi egység, hős képes használatra csatatéren erőteljes képességét. Különbséget a hős a harcmezőn nem lesz nehéz, mivel ez nagyban kitűnjön a tömegből hihetetlenül nagy méretű. Ami a védelmet, szintről szintre, akkor egyre több és több lehetőséget, hogy javítsa a veszettség, akkor kell aranyat. A gazdasági modellje a játék egyszerű, hogy horror, és csinálni valami különlegeset jövedelmek a Pénzügyminisztérium nem szükséges - a pénz halmozódik fel automatikusan, akkor is meg kell tölteni azt bölcsen csak.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more