Könyvjelzők

Terelő

Alternatív nevek:
A

Deflector egy nagyon szokatlan akció-RPG, amelyet PC-n játszhatsz. A grafika világos és színes, rajzfilm stílusú. A játék jól hangzik, a zene energiát ad az ellenségek tömegével vívott csatákhoz.

Hódítsd meg a világokat azáltal, hogy a hős harci képességeit ezekre a célokra adaptálod.

Karaktered fő fegyvere az, hogy képes visszaverni a rá lőtt golyókat és lövedékeket. De a lőszer egy részének tükrözéséhez módosítani kell a páncél tulajdonságait.

A Deflector játék érdekes, nincs idő unatkozni:

  • Fedezzen fel új világokat és azok lakóit
  • Fedezze fel az ellenség gyengeségeit és erősségeit, és tanulja meg, hogyan küzdhet le ellenük
  • Használj mutációkat a harcosod paramétereinek módosításához
  • Pusztítsd el az ellenséget saját fegyvereikkel, és hódíts meg egész bolygókat

A játékmenet tele van csatákkal. Minden méteren meg kell küzdened. A játékban sokféle világot fog látni, és ezeken a helyeken új ellenségek várnak majd rád.

Az ellenségek arra kényszerítenek, hogy változtass viselkedéseden a csatatéren, és javítsd a felszerelés védekező és támadó tulajdonságait.

A vírusok nem mindig károsak, ebben a játékban hasznossá teheted őket. Kutasson vírusokat, hogy új modulokat és mutációkat adjon arzenáljához. A főszereplő biológiai pajzsa tükrözze vissza a rá nagyobb erővel kilőtt lövedékeket.

Csatatok százait kell átmennie különféle körülmények között számos ellenséggel szemben. A csaták nagyon látványosnak tűnnek, és a kilőtt lövedékek bármit lerombolhatnak, ami az útjukba kerül. Ezt a játékot nem lehet kudarc nélkül megnyerni. Minden sikertelen próbálkozás további tapasztalatot ad, és segít a győzelemhez szükséges mutációk és aktív modulok feloldásában. Nem mindig lehet megtalálni a megfelelő opciót az első próbálkozásoktól kezdve, néha elég sok időt vesz igénybe. Ne add fel, és előbb-utóbb képes leszel megváltoztatni a karakteredet, hogy legyőzd a legerősebb ellenséget is. Győzd le az összes ellenséget, amit csak tudsz. Amint olyan helyzettel szembesülsz, amelyben nem tudsz nyerni, nem gyűjthetsz tapasztalatot, ez lehetővé teszi számodra, hogy új mutációkhoz juss, és megnyíljon az út tovább.

Nem minden ellenségnek van egyforma ereje minden világban, minél tovább haladsz, annál erősebb lények állnak ellened. Az összes helyi fauna harcolni fog ellened. A főszereplő fináléjában a legnehezebb küzdelem vár egy egyedi szupervírussal. Ebben a csatában minden képességedet ki kell használnod, de az ilyen erős ellenségek legyőzése a leghasznosabb képességeket hozza a játékos arzenáljába.

A játék a korai hozzáférési stádiumban van, és a teljes megjelenés idejére még több funkciója lesz, és még érdekesebb lesz játszani vele.

Sajnos a

Deflector nem tölthető le ingyen PC-re. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a fejlesztők hivatalos webhelyén. Az ára meglehetősen szerény, és ha még olcsóbban szeretné megvenni a játékot, kövesse az eladásokat.

Kezdje el a játékot, és hozzon létre egy harcost, amely képes meghódítani a legellenszenvesebb világokat is!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more