Könyvjelzők

Deliver Us Mars

Alternatív nevek:
A

Deliver Us Mars egy kalandjáték az űrtelepítésről. A grafika remek, a játékmenet olyan, mint egy filmet nézni. A hangjáték és a zenei kompozíciók kiválasztása még a legigényesebb játékosok körében sem okoz majd panaszt.

Több évvel azután, hogy az Outward bárkák nevű csoport eltérítette a Marsot, hogy megtelepedjen, egy veszélyeztetett Föld rejtélyes vészhívást kap.

Menj fel a Zephyr hajóra a Katie Johansson nevű főszereplővel egy expedícióra, és derítsd ki, mi történt a telepesekkel.

A játék a Deliver Us The Moon díjnyertes folytatása. Ez a rész sem fog csalódást okozni a játékosoknak.

  • Repüljön egy expedíció részeként a vörös bolygóra
  • Keresd meg a felszínen elveszett bárkákat
  • Értsd meg, mi történt
  • Találja meg az okot, ami miatt valaki segélyhívást küldött, és derítse ki, ki volt az

A játékmenet rendkívül magával ragadó, és az első percektől feszültségben tart. Nem lesz könnyű megfejteni a titkokat. Ahhoz, hogy a küldetés sikeres legyen, a játékosoknak minden erejüket ki kell vetniük.

Ha úgy tűnt, hogy a játék egy élvezeti utazás, akkor nem az. A Marson zord természeti viszonyok uralkodnak, és minden kiütéses lépés az utolsó lehet a főszereplő számára.

Play Deliver Us Mars nyugodt tempóban, élvezve a gyönyörű tájat és a hihetetlenül részletes grafikát. Nem kell sietni, ahogy az ellenségek is meg akarnak támadni, ez a játék inkább egy érdekes detektívtörténet. Az elhaladásnál fontosabbak a reflexiók, de van helye az aktív cselekvésnek is.

Sok extrém szórakozás vár rád:

  1. Búvárkodás
  2. Mássz át meredek sziklákon jégcsákányokkal
  3. Nehéz terepen átugrani az akadályokat

Mindez dinamizálja a játékot, és nem hagyja unatkozni a játékosokat.

A cselekmény nem túl hosszú, de garantáltan izgalmas napokat vársz a játékban.

A legénység minden tagjának mozgása nagyon valósághű, mert valódi emberekre rögzített szenzorok segítségével érhető el.

Sander Van Zantent zenei kompozíciói kiegészítik a kijelzőn zajló eseményeket, és segítenek átérezni a játékban uralkodó atmoszférát.

A cselekmény érdekes, és teljes szíveddel együtt fogsz érezni abban, ami történik. Itt nincsenek klisék.

Gyerekek és idősebbek egyaránt játszhatnak, mindenki érdekesnek találja az elmesélt történetet.

A játék egyetlen hátránya az idő követésének szükségessége, különben fennáll annak a veszélye, hogy sokkal több időt töltenek játékkal, mint amennyit a játékmenetre terveztek. Sok váratlan fordulat van a cselekményben, és ellenállhatatlan a kíváncsiság, hogy megtudja, mi fog ezután történni.

Deliver Us Mars letöltés ingyenesen PC számítógépen, sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a fejlesztő webhelyén. Az ára meglehetősen alacsony egy ilyen kategóriájú projektnél, akciós napokon pedig még olcsóbban is megvásárolható a játék.

Kezdj el játszani, és légy részese egy izgalmas történetnek valósághű karakterekkel!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more