Könyvjelzők

Desert Operations

Alternatív nevek: Opera desszert, desszert műveletek, műveletek Desert, Operation Desert Storm

Online játék Desert Operations - ingyenes böngészős játék gazdasági és stratégiai műfaj. Ez a projekt az Looki, az ötlet az érdekelt rajongói katonai csaták. Legyél egy kiváló általános és vezeti a csapatokat az egyik oldalán a konfliktus, fejlesztése és ideges katonai bázisa, rendelkeznek a modern technika - Desert Operations online, valós időben készen áll, hogy az egészet.

Ahhoz, hogy a ciklus izgalmas események, Desert Operations szükséges online regisztrációs és az alábbi követelményeknek:

1.) Operációs rendszer Windows 98/ME/2000/XP/Vista/Seven

2) Processzor 800 MHz-es Intel Pentium ΙΙΙ

3) Memória 256 MB

4) videokártya 64MB

5) Az internet-kapcsolat

Regisztráció Desert Operations - ez egy kifejezése az a vágy, hogy legyen egy lakója az izgalmas világ, az online játékok. További beállítások nem szükségesek. Vegyél részt a játékban Desert Operations fordul elő a következők szerint:

- Írja be a nevet

- Meglévő e-mail cím

- Adja meg a jelszót

- Tegyél egy pipa, hogy elfogadja a feltételek

Játszható online játék Desert Operations indul egy kis bázis. Mivel te vagy a jogos tulajdonos is, nem kell aggódnia, az épület a szükséges tárgyak, nevezetesen:

• vezérkar

• Egyetemi

• Bevásárlóközpont

• Bank

• Gyárak

• laktanya alkalmazottak

• Houses

• kikötő és repülőtér

• enyém

Nélkül irányítást személyzet harcok lehetetlenné válik. Keresztül a vezérkar fogja irányítani a légi és tengeri flotta.

Az egyetem létre, és készített egy másik technika. Van még más vizsgálatokat. Most megtudhatod, technikákat, és megtanulják, hogy készítsen dízel generátorok, különböző rakéták, atomerőmű, bombák, fegyverek, páncélok, és így tovább.

Mall van szükség annak érdekében, hogy fenntartsák a kereskedelmi és gazdasági kapcsolatok. Abban az időben, állítható fel árverésre 10 helyen, és vásároljon 60. Az áruk erőforrások, mint például az arany, lőszer, olaj és egyéb hazai termelés.

A bank tartod a megtakarítások és a különböző értékeket. Plusz kap egy százalékát a beruházás.

Az enyém a hely, a fejlesztés és a gyártás olajkutak a játékban egy nagyon értékes erőforrás.

Gyárai adni a lehetőséget, hogy készítsen saját eredeti cucc, és hogy jelentős bevételt a tulajdonosának.

Gyárak ilyen gazdaságban kell lennie a faj

Olaj

Military

Arms

És, persze, házak és a laktanya szükséges szervezni a polgári lakosság és a katonaság.

Mint látható, Desert Operations online játék, minden épület határozza meg a működését. Csak akkor, ha van elegendő adat objektumok és fejlődésüket, akkor úgy érzi, hogy készen áll a katonai akciót.

Játssz Desert Operations kell, hogy megvédjék magukat a támadások ellen a támadó ellenséget, és visszaszerezni a területén riválisok. Épít egy erős hadsereg a különböző egységek. A szerkezet a csapatok lehetnek tankok, repülőgépek, gyalogság, sötétkék. A speciális egységek tervezett védelmi birtokok. A teljes online játék Desert Operations keletkezik 38 fajta egység. Mindegyikük egyedi. Mindegyiknek megvan a maga erőssége, hanem a kissé sérülékeny. Annak érdekében, hogy a minőségi munka, és egyszerűen csak létezik, létre kell hoznia bizonyos feltételek mellett. Például, hogy a szükséges üzemanyag minden egyes különböző egységek, hogy vigyázzon az adott épület.

Mielőtt mer támadni a kijelölt ellenség, hogy egy felderítő. A játék függvénye kémkedés. Vannak speciális műholdak és lopakodó. Csak a jól megtervezett és szándékosan, sikerülni fog! Játssz Desert Operations - ez azt jelenti, hogy bizonyítani, hogy a stratégiai képességét, hogy szellemi potenciál vezetői mandátumát. És minél több erő, annál édesebb lesz a győzelem! Legyőzte ellenfél kénytelen így 33%-a az épületek termelő források. Képzeljük csak el, milyen szórakoztató ez lesz legyőzni az ellenséget!

Resources - ez az első asszisztens a katonai erő. Olaj-és gyémántok ebben a tekintetben a szó szoros értelmében pótolhatatlan. Szintén nem nélkülözheti a kerozin, lőszer, üzemanyag, arany és természetesen a pénz.

A egyszerűsítse a túlélésnek ezen a kietlen világban Desert Operations, podyschu szövetségesek. Készítse el saját, vagy csatlakozzon a szövetség már kialakult. Fenntartása közötti baráti kapcsolatok a szövetségek, és úgy érzi, hogy sokkal könnyebb lenne a megoldás, hogy sok probléma.

Játszható online játék Desert műveletek, fejlődik korlátozás nélkül. Miután elért egy bizonyos számú pontot, menjen az új játék szinten. Kezdetben a játék egy virtuális asszisztens. Ő képes lesz arra, hogy meghatározza, hogy ha jobban építeni a telket, hogy hasznos nyomokat a különböző tevékenységek. Novice könnyen asszimilálódtak, félelem nélkül a támadás az oldalon. Evolve nyugodtan, amíg, amíg nem kap 2000 pont. Ez az, amikor a mentesség véget ér. Ha ez lesz az agresszor addig, vigyázz a bosszú ellenfél. Ne feledje, hogy minél magasabb a szint, annál magasabb szintű az ellenség. A játék célja, hogy a fejlesztés fordul elő párhuzamosan.

Online játék Desert Opera nem hagy senkit közömbösen stratéga!

Sőt, tagja lett a játék, és részt vesz a szellemi versenyeken sok játékos! Legyen szerencse mosoly, és élvezheti az öröm, az eredmények!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more