Könyvjelzők

Destiny 2

Alternatív nevek: Destiny 2

Destiny 2: az emberiség veszélyben van.

Három amerikai vállalat (Bungie, High Moon Studios és Vicarious Visions) dolgozik, hogy a Destiny 2 játékot az első rész tökéletes folytatásává tegye. A projekt a sci-fi műfaj síkjában kerül bemutatásra, amelyben egy vezető személyből származó többjátékos lövő tökéletesen el van látva. Platformok, amelyeken a Destiny 2:

lesz elérhető
  • PlayStation 4
  • Xbox One
  • PK a Windows
  • számára

A játéktermékre ható fő téma az elveszett pozíciók visszatérése. Ez a koncepció meglehetősen kiterjedt és magában foglalja a hatalmat, a fegyvereket, a vagyonokat és hasonlókat. d. A számítógépes történetek szerzői szeretik az emberiséget a kihalás szélén, arra kényszerítve, hogy keressen ki egy utat az utolsó erőkből. Ebben a helyzetben rögtön világossá válik, hogy a harc félelmetes, kegyetlen és hosszú. Mi történik a távoli jövőbe, amikor a technológiák hasonlóak és jelentős magasságot értek el, de a halál oka is.

Túlélni minden áron.

Töltse le a Destiny 2-t 2017 őszén, és azoknak, akik előre megrendelnek, további játékelemeket, tartalmakat, bónuszokhoz való hozzáférést kapnak. Nos, most bárki megismerkedhet a játék jellemzőivel, kezdve a telken. Az emberek régen elsajátították a teret, új előnyöket kaptak az előnyök mellett. Kiderült, hogy nem kevésbé ellenség, mint a Földön, amely között Gol hadserege híres sajátos kegyetlenségéről. Soha nem vesztett el, de talán ez az ő gyengesége, mert túlságosan biztos benne. A Vörös Légió megtámadja és elpusztítja a világokat, és most az objektuma az utolsó város, ahol még mindig vannak emberek. Az őrök őrizték az egyedülálló erőket, amelyek lehetővé tették számukra az órát. Most az emberek elvesztették a védelem utolsó reményét, és kénytelenek elhagyni a várost, menekülve.

De mindig vannak bátor lelkek, akik nem akarnak az agresszorral találkozni. Készen állnak lázadni, összegyűjteni a lehető legnagyobb erőt. A Destiny 2 játékból indul. Szükséges felkérni a naprendszerben szétszóródott erők maradványait annak érdekében, hogy a Goul és az ő légiójuk ellen rallyozhassák őket. Csak az összes erőforrás felhasználásával, valamint az együtt járás megtanulásával lesz lehetőség visszajuttatni a saját házadat és mindent, amit elvettél. Ehhez hatalmas választékú fegyver lesz, és a fejlesztők figyelembe vették a játékosok kéréseit, és megszüntették a véletlenszerű jellemzők egy sorát. Ha napokig és hetekig tartott a teljesítményének javítása érdekében, most már a misszióra is összpontosíthat, tudva, hogy a fegyver nem enged le.

A látogatandó helyek között:

  • Nessus Planet of the World. Megtalálható valódi kincsek. Lakossága az otthonukban és a felszínen található autók világává vált.
  • A Jupiter műholdja. Érdekli mind a Nessus bolygó emberei, mind a gépei, és meg kell védeni a Légió inváziójától, aki új forrást keres a jövőbeni hódításokért.
  • A titán a Saturn vízvezetékével borított. A mélységekből itt és ott is bizonyíték van az emberi fajra. Csak kis falvak és építési uszályok maradnak a felszínen. Azonban ezek alatt a sötét vízben valami szörnyű.
  • A város utolsó települései a Földön. A vándor alatt épül, aki az energiájával táplálja őt és védelmet nyújt az ellenség ellen.

V Destiny 2 az "Avangard" arcán talál egy hatalmas szövetségeset, akit a Guardians triója vezeti, a felszereléssel ellátva a hadsereget. A vezetőjük, Cade 6, aki úgy döntött, hogy vándorré válik, és most a sivatagban sétál. Csatlakozva hozzá, vársz veszélyes kalandokra.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more