Könyvjelzők

Destiny Online

Alternatív nevek: Fate Élő

Destiny Online - ingyenes multiplayer online böngésző alapú játék készült a műfaj MMORPG. Úgy tűnik, hogy minél többet ki tud találni ebben az iparágban igroproma, de a fejlesztők beállított nevezetességei a magasságban, és ez nem túlzás. Destiny online játék alapján a konfrontáció az angyalok és démonok.

Regisztráció a Destiny játék egyszerű és érthető minden felhasználó számára. Megadása után a játék nevét, jelszavát és e-mail címet, akkor meg kell, hogy erősítse aktiválása a játékban, és karakter választás jelzi majd a csekket Destiny befejeződött. Destiny online játék, ahol nem lehet unatkozni.

Köszönhetően a Flash-játék motorja a képen úgy néz ki, nagyon élénk, és kellemes a szemnek animált különböző kényelmi és általában teszi jobban megnézed, hogy az egyes objektumok alaposan. Mit mondhatunk - a tervezők igyekeztek.

Az egyik legnehezebb döntéseket, megjelenik előtted az elején a játék - ki lesz ugyanazt a játékot a pártfogoltja - fehér szárnyú angyal, vagy egy vad démon. Divine Power of Chaos Army vagy - Egyetértek, nagyon nehéz, de nem menie érdekes választás.

Nagy, bár egy kicsit örvénylő osztályú rendszer büszkélkedhet karakter játszunk Destiny Online. Szerencsére, a fórumok a játék összes osztály leírt meglehetősen aprólékosan, így minden játékos a kezdetektől, hogy meghatározza a stílus a játék, és fejleszteni a karaktered pontosan úgy, ahogy szükség van a specialitása.

Task rendszer végre a játékot, először asszisztensként in-game, neki köszönhetően kezdő gyorsan és könnyen bevonni a folyamat a játék, és a magas szinten, befejezése küldetéseket, akkor könnyen keresni tapasztalat és anyagi jutalom formájában a különböző tárgyak. A játékot Destiny Online többet ér, mert kiderült, egy érdekes lépés kapcsolatos harci rendszer.

Kellemes meglepetés sok lesz, hogy a harcok zajlanak a valós idejű rendszer, ami nem jellemző a böngésző-alapú játékok. Száma páncélok, fegyverek és kiegészítők, amely képes a karakter - nem szavakkal leírni. Ez igazán az, amit a fejlesztők tesz a szűk parancsoló kezét, és mi a csapágyak az első helyen. Természetesen nem szabad kedvezmény a játék elég, alkalmazása a különböző készségek, amelyek egyediek az egyes osztályok, fordult a harc egy komoly stratégiai és taktikai célokat. A játékot online Destiny sokkal érdekesebb, ha vállvetve harcolsz az igazi barátok.

Csaták a játékban vannak osztva típusok: csoportos harcok az arénában, a vadászat különböző szörnyek, párbaj és faji konfrontáció. Kezdett játszani Destiny, az egyes csaták, attól függően, hogy a tömeg, összetettsége és szintje az ellenség, a karakter kap egy bizonyos számú pontot tapasztalattal.

Meg kell jegyezni, hogy a klán rendszer a játékban működött a legjobban: lehet csatlakozni egy meglévő egyesületi vagy létrehozhat saját, gyűjtött zászlaja alatt a legjobb játékosok, és indítsa el a háborút a többi csoport. Klán - nem üres szó, ráadásul a birtokában a kommunikáció, akkor a különböző klán prémiumok, és természetesen segíteni elvtársak hamis helyzetekben.

Ez a játék fog fellebbezni sok csodálói online RPG, mert tartalmaz mindent, amire szükség van színvonalas szórakozást a játékok világában Destiny játék, ahol nem fog unatkozni hosszú ideig. És ha az irodában, zsúfolt és kényelmetlen kalandvágy is okoz neked fájdalmat - kezdj el játszani, és bizonyítani mindenkinek, hogy te vagy a legerősebb!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more