Könyvjelzők

Destiny Sphere

Alternatív nevek: Sphere of Doom

Destiny Sphere Online - egy izgalmas MMORPG stratégiát, amely minden bizonnyal az egyik legjobb a műfajban. Destiny Sphere online játék magában foglalja a figyelmes és körültekintő fejlesztése annak érdekében, hogy felhalmozódnak a szükséges forrásokat, hogy további győzelmeket. Természetesen a játék Destiny Sphere online lesz érdekes, hogy minden szerelmeseinek minőségi stratégiák. De ellentétben a "klasszikus" stratégia, ahol csak néhány kísérlet, hogy magas színvonalú multiplayer játék, Destiny Sphere online játék, mely teljes mértékben kidolgozott kölcsönhatás a felhasználók a játékok világában.

Regisztráció Destiny Sphere nem különbözik a folyamatot a többi multiplayer online játékok. Meg kell kezdeni Destiny Sphere online regisztráció online játékok, amely magában foglalja a felhasználónevet, jelszót, és e-mail címét. Mint látható, semmi sem bonyolult itt, ellenőrizze a játék sorsát Sphere vesz a minimális idő, így azt, hogy egy izgalmas játék.

Elején a fejlődés a világ, meg kell választani, ahol játszani ugyanazt a versenyt. Mellesleg, a nevek a játék eredeti, és nem valószínű, hogy képes lesz találkozni velük valahol máshol, mint a játékban. Az összes közül választhatnak három futam: Voranery, Psolao és Lienzo. Természetesen ők különböznek egymástól, azok előnyeit és hátrányait az egyik vagy a másik. Válassza ki a versenyt nagyon nehéz lépés, mielőtt meg kell gondolni rá. Játssz Destiny Sphere szükség a verseny leginkább illő stílusban játszani. Ha jobban megnézed mindegyik előnyeit és hátrányait, mielőtt a végső választás. Psolao - egy erőteljes verseny a papok és a médiumok, amelyek segítenek a harcot a legjobb csapatok, hatalmas mágusok és tárgyak. Voranery - a legjobb fejlesztési technológia versenyen. Mi versenyezni állomány jó fegyverek, valamint az óriás kaderiumnye hamisítani. Race genetikusok Lienzo egy nagy hadsereg hatalmas tartalékai rendelkezések.

Mielőtt elkezd játszani a játékot online Destiny Sphere, akkor ki kell választani egy olyan területen, ahol a cella lesz. Megfelelő szférában gyűrű körül forog a fő csillag és sejtekből áll. A játék elején, a felhasználók csak a saját sejteket, de a játék képes lesz arra, hogy menjen a semleges és a központi cellában. Közép-sejt áll a föld és a sziklák, és semleges sejt - ez kiszáradt sivatagban. A komplex vegyület hat szomszédos cellák, és a komplex egy gyűrű. Minden játék világában négy gyűrű: Voraniya, Linsord és Psoleon, lakott volt voranery, Lienzo és psolao. Vannak univerzális Melsion gyűrű jön létre a gyarmatosítás. Ez él mind a három versenyen. Destiny Sphere online játék lesz, hogy a játékos a választás jelentős számú területek mindegyike, amely részletes információkat. Meghatározása a projekt hatókörén tetszett, akkor kell, hogy a választás, hogy milyen területen még a fejlesztés megkezdése érdekében.

A Destiny Sphere játék lesz érdekes, elsősorban a rajongók a stratégiai játékok, nem játékok, grafikus, mint a való életben. Interface a játékban nélkül mindenféle értelmetlen, egyszerű és világos. De még nem a ragyogó részletességgel teszi a játékot játszani újra és újra.

Már a játék elején minden játékos kap egy kis területen a bolygó, ahol származik hatalmas birodalom. Kényelmetlenség, hogy a fejlesztési folyamat is tekinthető, hogy ugyanabban az időben lehet építeni csak öt épületben. Tovább a hátránya, hogy szükség van, hogy folyamatosan frissítse a lap, hogy idővel lehet egy kicsit unalmas. Mint a hagyományos stratégiák különböző épületek technológiák kifejlesztésére, és az új technológiák lehetővé teszik, hogy új épületeket, és minél több az új technológiák.

Mivel az új játékos nem könnyű elindítani a fejlődés, és vegyen részt a harcokban, a játék támogatja a beágyazott valódi pénzt, hogy jelentősen egyszerűsíti a folyamatot a játék. Vegyél egy prémium számla, akkor is nyit egy különleges szolgáltatás, amely általában nem állnak rendelkezésre.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more