Könyvjelzők

Deus Ex emberiség megosztott

Alternatív nevek: Deus Ex emberiség megosztott

Game Deus Ex emberiség Megosztott egy globális összeesküvés.

A

Dusp Mankind Divided a 2011-ben megjelent Human Revolution sorozat folytatása. Eidos Montreal, a Square Enix kiadója alatt most készül előadást adni az első rész után 2 évvel későbbi eseményekről. Bár a játék csak 23 lesz. 08. 2016-ban ismert, hogy a Deus Ex Mankind Divided letöltés elérhető a platformokhoz:

 • PlayStation 4
 • Windows
 • Xbox One
A vezető személytől származó lövöldözős jelekkel ellátott

stealth shooter 2029-ben lép fel A jövő nem annyira távoli, de a szerzők olyan technológiákkal ruházzák fel a játékvilágot, amelyek valószínűleg nem állnak rendelkezésre az emberiség számára. Bár, mivel a fikcióval foglalkozunk, bármit megengedhetsz.

A telek körüli futás.

Ha előre megrendeli, letöltheti a Deus Ex Mankind-ot. A jövő társadalmában a tudomány és a technológia olyan messzire mentek, hogy megtanulták az emberek módosítását. A sérült végtagokat vagy szerveket bioprosták váltják fel, és az emberek új lehetőségeket kapnak. Vannak, akik bűncselekményben használják ki őket, és ez a társadalmat minden „gépesített” polgár ellen állítja.

A helyzet izzólámossá válik. Ezek közül Adam Jensen egy Interpol ügynök. Mechanikus bioprostézisekkel és modern fegyverekkel fegyveres. Ő egy idegen a hétköznapi emberek világában, és többek között magában. Ezért fontos meghatározni a helyes viselkedésmintát annak érdekében, hogy feltárja az összeesküvést, és megértse, hogy ki bízzon.

Player, hogy fejlessze Adam képességeit, egy ravasz, erős és okos harcosvá változtatta. A fegyverek a különböző minták számára is elérhetőek lesznek, és az átadás folyamatában egyszerre is beszerezhető. A csaták idején a hős energiát veszít, de az előző sorozattal ellentétben, ahol meg kellett találnia a módját, hogy visszaállítsa, most ez automatikusan megtörténik.

A Deus Ex Mankind PC-re osztott új termékei között titán pajzs látható, amely ideiglenesen védi a fizikai sérüléseket. Egy másik hős megszerezte a Tesla-t, egy hasznos fegyvert, amely úgy működik, mint egy kábító fegyver, de erősebb elektromágneses töltéssel. Az ecsetbe van szerelve, és 4 töltést enged. A nano-lapátok funkcionalitása megváltozott, távoli fegyverként működhetnek, és Ádám PEPS alkarjába illegális ütőpisztoly kerül felszerelésre.

Szöveg és karakter.

Természetes, hogy ebben a helyzetben az emberek két csoportra oszlanak:

 • KPA jogkoalíció
 • -ra bővült
 • ОП 29 operatív csoport

CPA egy nem kormányzati csoport, de súlya van a politikai világban, mivel a megnövekedett emberek népességének jelentős részét képviseli. A koalíció Németországban található, és egy korábbi orvos, Talos Rucker vezeti. A közelmúltban a szervezet békés nyilatkozatai ellenére elkezdte vádolni a terrorista cselekményeket.

A

ОП 29 megjelent a különböző országok kormányzati szerveinek döntése miatt, és teljes jogkörrel rendelkezik.

. Minden egyes csoportban több karaktert fogsz találni. A CPA sorai:

 • Talos Rucker, a koalíció vezetője. A megnövekedett emberek védelme érdekében előnyben részesítik a nem erőszakos módszereket, de valaki helyettesíti azt.
 • Marchenko a radikális módszerekre hajlamos.
 • Watslav Koller, a Zhvali maffia burkolata alá tartozó, fegyelmezetlen növekedési mérnök.
OP000: OP 29:

összetétel
 • Adam Jensen álmodik az Illuminátus megállításáról, hogy megmentse a világot.
 • Jim Miller fiókvezető.
 • Alex Vega segít Ádámnak, hogy megtudja mindent az Illuminátusról.
 • Chikain pilóta Ádám csoportjában.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more