Könyvjelzők

Devolver Tumble Time

Alternatív nevek:
A

Devolver Tumble Time egy szórakoztató kirakós játék mobileszközökön. A grafika színes, rajzolt, elég szokatlannak tűnik. A zene bárkit képes felvidítani, és a szinkronjáték is jól sikerült.

Az Ön feladata a játékban, hogy azonos típusú figurákat kombináljon a dobban. Ne kezdjen el játszani a Devolver Tumble Time játékkal, mielőtt végigment egy rövid, de érthető oktatóanyagon. Ennek a lépésnek a kihagyásával nehéz lehet megérteni a játékot.

A játék egyszerű, de nem annyira, hogy ne legyen benne mit csinálni:

  • Válassza ki a kívánt karaktert
  • Rejtvényfejtés
  • Gyűjtsd össze, amit keresel, hogy új karaktereket tudj feloldani
  • Vásároljon ruhákat és egyéb tárgyakat, hogy egyedivé tegye a játék szereplőit

A játékot a Devolver Digital fejlesztette ki, és itt találkozhatsz a cég által létrehozott összes hőssel. Sokukat valószínűleg már találkozott a fejlesztő más projektjei során.

Nem minden karakter érhető el az első percektől fogva, néhányat nem lesz könnyű feloldani, és elég hosszú időbe telhet a játékban megkeresett pénz felhalmozódása. Minden karakternek megvan a maga egyedi szuperereje, amely segít játszani. Minél nehezebb volt feloldani a hőst, annál erősebb képességekkel rendelkezik.

A játék gyerekek és idősebbek számára egyaránt érdekes lesz. Ez a rejtvény megtanítja neked, hogyan találj szokatlan megoldásokat nehéz körülmények között.

A tudásod növekedésével a feladatok nehézsége is nő, különben hamar megunnád a játékot.

Nincs sietség, sokáig lehet gondolni a mozdulatokat. Még ha elsőre nem is sikerül egy nehéz szintet leküzdeni, ne csüggedj, idővel minden rendbe jön.

Annak érdekében, hogy ne unatkozzon, a fejlesztők minden játékos számára elkészítették a napi feladatokat. Végezze el ezeket az egyszerű feladatokat, és szerezzen be játékbeli valutát. A hét végén, ha minden feladatot teljesítesz, szuper nyereményben részesülsz. A legfontosabb dolog az, hogy ne felejts el belenézni a játékba, és ne hagyd ki a napokat.

A játékhoz nincs szükség internetkapcsolatra. Játssz a repülőn vagy vidéki utazások során olyan helyeken, ahol nincs kapcsolat.

De bizonyos feladatokhoz szüksége van az internetre, valamint a vicces hirdetések megtekintéséhez, amelyek érméket hoznak.

A megkeresett pénznemet elköltheted a játékon belüli boltban. Új karaktereket nyithatsz meg a játékhoz, vásárolhatsz ruhákat és dekorációkat. A játék során megkeresett pénzen kívül valódi pénzt is elkölthet, ha akar. Így nem csak a kívánt elemet kapja meg, hanem támogatja a fejlesztőket is.

Az üzlet választéka naponta frissül, ünnepnapokon pedig kedvezmények vannak.

A kedvezmények mellett az ünnepek különleges versenyekkel örvendeztetnek meg bőkezű ajándékokkal és nyereményekkel. Egyes tételek máskor egyáltalán nem szerezhetők be.

A

frissítés még több hőst és új szinteket hoz a játékba.

A

Devolver Tumble Time ingyenesen letölthető Android rendszerre, ha követi az ezen az oldalon található hivatkozást.

Kezdj el játszani most, hogy jól érezd magad vicces és találékony karakterek társaságában!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more