Könyvjelzők

Diablo halhatatlan

Alternatív nevek: Diablo halhatatlan

Folytatódik az angyalok és démonok örök harca a halandó világért

Az

Diablo Immortal mobiljátékot néhány éve jelentették be. És végre megkaptuk. A játék megjelenésére 2022 nyarának elején került sor, és már sok játékos a világon belemerülhetett a Diablo új történetébe. A fejlesztésben nem csak a Blizzard Entertainment, hanem a kínai NetEase játékóriás is részt vett. Az események a játék második és harmadik része között zajlanak. A világot szétszakítja a jó és a rossz közötti örök háború. Szemed előtt színes városokat támadnak meg a mocsok és az élőhalottak. Minden akaratodat ökölbe kell szedned, hogy elkezdhesd a harcot.

A Diablo Immortal főszereplője lehet:

  • Barbár egy ádáz harcos, aki megvédi ősei földjét. Kegyetlen közelharci támadásokat szabadít fel démonok hordái ellen. Közelharc, fizikai sérülés.
  • A varázsló egy hitehagyott varázsló, aki erős varázskombinációkkal megköti és elpusztítja ellenségeit. Távolsági, mágikus sebzés.
  • A nekromanta élet és halál mestere, aki csontváztámadásokkal és sötét varázslatokkal fárasztja le az ellenséget. Lények megidézése, mágikus sebzés.
  • A szerzetes jámbor harcművész. Isteni erővel erősíti a közelharci támadásokat, és felszólítja a mennyeket, hogy védjék meg magát és szövetségeseit. Közelharc, fizikai sérülés.
  • Demon Hunter – Irgalmatlan bosszúálló, aki nyilakkal és robbanóanyagokkal támad démonokra, emellett mechanikus eszközöket is használ. Folyamatosan mozog, hogy távol maradjon. Távolsági, fizikai sérülés.
  • A keresztes lovag a nehéz páncélba vetett hit szilárdan védelmezője. Fénymágiával visszatartja az ellenséges támadásokat, és lángoló tűzzel csap le a démonokra. Közelharc, hibrid kár.

A Diablo Immortal minden szereplőjének megvannak a maga előnyei és hátrányai. Ha már játszottál hasonló szerepjátékokkal, nem lesz nehéz kiválasztani a játékstílusodhoz illő hőst. És minden kezdőnek azt tanácsoljuk, hogy válasszon egy barbárt - ő a legkönnyebben kezelhető és meglehetősen erős.

Diablo Immortal Features

A játéknak van egy fő kampánya történettel és mellékküldetésekkel. Áthaladva tapasztalatot, aranyat, felszerelési részeket (fémhulladékot), kazamatai fejlesztéseket és értékes tárgyakat kap. A kampányon kívül a dungeonok (a dungeonok vagy a riftek, ahogy a játékosok is hívják) fontos összetevői a játéknak. Különböző típusúak, a főbbek az Ősi Portál és az Elfelejtett torony. Egyedül vagy csoportban vannak. Csoportban több tapasztalati pontot, aranyat és selejtet kapsz. Felhívjuk figyelmét, hogy a portál emblémákkal való megerősítésével lehetősége van a beérkezett küldemények minőségének és mennyiségének javítására. A buffok nélküli gazdálkodás nem hoz véletlenszerű legendás drágaköveket, rúnákat és csillogó parázsokat. Erősítéssel - éppen ellenkezőleg. Használni címert vagy sem - a válasz nyilvánvaló.

Hogyan szerezzünk emblémákat a Diablo Immortalban? Számos módja van:

  1. vásároljon valódi pénzzel, ha nem akar időt tölteni azzal, hogy a játékban részt vegyen;
  2. címert kap, ha minden nap bejelentkezik a játékba;
  3. az elért jutalmakból szerzett emblémákat játékon belüli pénzre cserélheti.

Mint látható, a fejlesztők nem igyekeztek keményen, és keményen dolgoztak, hogy a küldetések teljesítésére is megszerezzék ezeket a címereket. Végül is, ahogy haladsz a játékban, az eredmények egyre kevesebbek lesznek. A valuta ritkább és drágább lesz, a ritka címer megszerzése pedig még nehezebb lesz. És el kell ismernie, hogy ha naponta egyszer belép a játékba egy címer megszerzése, az semmiség. Emiatt sok játékos a Diablo Immortalt fizetős játéknak nevezte. Mivel embléma nélkül nem kaphatsz berakott köveket, kövek nélkül nem kaphatsz erőteljes bónuszokat, bónuszok nélkül pedig nem tudsz szintet lépni, és elveszíted az érdeklődésed a játék iránt.

Mindenesetre rajtad múlik, hogy Töltsd le ingyen a Diablo Immortalt vagy sem. Mindenképpen megér egy próbát, mert ez egy új történet a kedvenc univerzumból!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more