Könyvjelzők

Diablo 2

Alternatív nevek: Diablo 2

Diablo 2

Diablo 2 játék folytatása az első része a játéknak Diablo. Ez a játék célja a stílus a cselekvés.

Elején a játék, meg kell választani üvölteni karakterosztály, amelyek mindegyike jellemző a saját képességei és jellemzői. A játék meg kell, hogy dolgozzon a karakter, hogy növelje a teljesítményt. A fő cél a játék lényege, hogy elpusztítsa a szörny nevű Diablo. Ha elpusztítani, akkor meg kell adni a lehetőséget, hogy játsszon egy bonyolultabb szinten.

Letöltés Diablo 2 akkor a hivatalos honlapján a játék, vagy egy rajongó a helyszínen. Azt is játszani Diablo 2 ingyenesen letölthető keresztül torrent fájlt.

Regisztrálhatod magad ingyen Diablo 2. Az interneten bejelentkezni, meg kell adnia:

1) a nevét és a nemek.

2) E-mail címét és születési idejét.

Diablo 2 karakterek vannak osztva hét kategóriában. Játssz Diablo 2 akkor használja a karakterek:

1) Amazon - rendelkezik mágikus erővel, tudja varázslatok. Ha a szint az egészség gyorsabban nő, mint a manna. A karja - a lándzsák, darts, íjak és nyilak.

2) Necromancer - olyan jellegű, amely szellemidézés. Ez ad neki arra, hogy hívja a halott: csontvázak és gólemet. Is tudja használni átok, ami gyengíti ellenfelek. Nekik van a magas energia-és készség szinten, azonban alacsony szinten - a vitalitás és az erő. Mann nő sokkal gyorsabban, mint az egészség.

3) Barbarian - olyan jellegű, amely egy harci harci kiáltások. Ő erős, csak a közelharci. A legjobb, hogy megbirkózzon a két fegyver egyszerre. Barbár lehet elpusztítani ellenségeit, és alkalmazzák a szuper-jumping. Energia ez gyenge, de az erő és a vitalitás magas szinten. Egészségügyi nő sokkal gyorsabban, mint ahány mana.

4) Paladin - olyan jellegű, amely az aurát. Az megrendelés védő és támadó aura. A fegyverek erőteljes ütéseket. Palladin kevés energiát, de az erő és a vitalitás az ellenkezőjét. Egészség és dara valójában nő egyaránt.

5) boszorkány - olyan jellegű, amely az elemek. Ő az alábbi feltételekkel: villám, tűz és hideg. Nagyon magas teljesítmény a varázslónő energiát és mozgékonyságot. Azonban, az erő és a vitalitás alacsony szinten. Manna a kétszerese, mint a számos egészségügyi.

6) Assassin - egy nagyon bonyolult karakter. Ez okozhat az árnyéka, és meg csapdák azok varázslatok. Egészségügyi nő sokkal gyorsabban, mint ahány mana.

7) Druid - egy univerzális jellegű. Az ő parancs állatok és madarak. Ő képes átalakulni állatok. Rajta kívül amely két elemből áll: tűz, és hideg. Dara növekszik sokkal gyorsabb, mint az egészség.

És így, hogy kezdj el játszani, meg kell először Diablo 2 játék kliens letöltése, majd telepítse azt. És akkor, a játék Diablo 2 kapsz sok felejthetetlen érzelmek, akkor ossza meg barátaival.

Game Diablo II - csak a valódi, bátor játékosok.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more