Könyvjelzők

Dinkum

Alternatív nevek:
A

Dinkum több műfajt ötvöző játék. A játék klasszikus pixel grafikával rendelkezik a Minecraft stílusában. A karakterek hangjátéka sajátos, de összességében az audiodizájn nem kielégítő, a játékkal minden rendben van.

A Dinkum játék előtt figyelj oda, és alkoss egy karaktert. Először válasszon ki egy nevet, majd folytassa a megjelenés szerkesztésével. A szerkesztő lehetővé teszi a bőrszín, a frizura és a ruhák tetszés szerinti kiválasztását.

A játék azzal kezdődik, hogy egy lakatlan szigetre kerülsz valahol Ausztrália partjainál.

A játékban van

  • Túlélni a szigeten.
  • Építsen egy komplett házat.
  • Hozzon létre egy farmot.
  • Építs egy várost, és gondoskodj róla, hogy legyen lakossága.
  • Küzdj az agresszív növény- és állatvilág ellen.

A lista szerint azt gondolhatnánk, hogy ez egy másik farm, amelyből már több ezren jöttek létre, de nem, nincs minden rendben.

A szigetre érve először sátrat kell verni, hogy legyen hol éjszakázni és elbújni az időjárás elől. Ezenkívül jobb, ha olyan fegyvereket és eszközöket hoz létre, amelyek felhasználhatók egy teljes értékű lakás építésére, és nem csak arra. A szerszámnak van tartóssági skálája, a szerszám nem örök, és ha eltörik, újat kell készíteni. A fegyver hasznos a sziget veszélyes lakóinak védelmében, sőt vadászatában is, köztük még óriási krokodilok is vannak. Ezeket a fogas vadállatokat még lándzsával sem lesz könnyű legyőzni.

A ház elkészülte után kezdje el építeni a farmot, mert enni kell.

A farmon a következőket teheti:

  1. Gyümölcs- és zöldségtermesztés
  2. Betakarítás
  3. Baromfi és állatok tenyésztése
  4. Üzemek és egyéb épületek építése és korszerűsítése
  5. Horgászat

Valójában ez egy teljes értékű farm, de ez csak egy része a játéknak.

Ezután kezdje el építeni a várost, amint elkészülnek az első épületek, új lakók érkeznek a szigetre. Mostantól nem fogsz többé unatkozni. Együtt sokkal szórakoztatóbb élni a világ ezen távoli szegletében.

Kövesse nyomon, hogy városának lakói elégedettek-e mindennel. Győződjön meg róla, hogy minden szükséges.

Az Ön szigete varázslatos, mert minden éghajlati zónával rendelkezik. A déli trópusoktól az északi hóig és jégig. Minden zónának megvannak a saját növényei és ragadozói, amelyekkel akár meg is kell küzdeni. Minden éghajlati övezetben tenyészthet állatokat és termeszthet olyan növényeket, amelyek az adott éghajlaton a legjobban fejlődnek.

A játéknak van kooperatív módja is. Meglátogathatja szomszédait, segíthet nekik, vagy segítséget kérhet. Horgászat a szomszédok számára. Még keresse fel az egyes ilyen szigeteken található üzleteket, vásárolja meg a szükséges erőforrásokat, és adja el a feleslegeseket az üzletében.

Emellett az épületek építésében a kölcsönös segítségnyújtás sem lesz felesleges, mert együtt egy hatalmas pajta sokkal gyorsabban felépíthető.

A

Dinkum ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játékot a Steam Marketplace-en tudod megvásárolni.

Szeretnél egy saját meseszigetet? Akkor azonnal telepítse a játékot, és álma valóra válik!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more