Könyvjelzők

Dinosaur Park ősállatkert

Alternatív nevek:

Dinosaur Park Primeval Zoo Szokatlan állatkerti szimulátor, ahol valódi dinoszauruszokkal találkozhatsz. Ha szereted ezeket az őskori lényeket, mindenképpen játssz ezzel a játékkal! Itt játszhatsz dinoszauruszokkal, megtudhatod, mit esznek és hogyan élnek. Rajzfilm grafika és zenei kíséret segít abban, hogy jól érezd magad ezen a varázslatos helyen!

Amint elkezd játszani a Dinosaur Park Primeval Zoo játékkal, e-mailben értesítünk a sarkvidéki expedíció sikeréről, amelynek során sok nagyon aranyos őskori lényre bukkantak. Mindannyian élnek, bár jégbe fagytak. Többet már feloldottak és átadtak Önnek, hogy egy csodálatos parkot hozzanak létre, amelyben minden lakó jól érzi magát. Ezen kívül számos látogató megcsodálhatja az egzotikus háziállatokat, újat tudhat meg róluk és ajándéktárgyakat vásárolhat.

A játékban van :

  • Őskori dinoszauruszok tenyésztése
  • Hozzon létre nekik burkolatot
  • Háziállatok etetése és takarítása
  • Üzletek és kávézók építése a látogatók kényelme érdekében
  • Díszítések és körték készítése a burkolatok lakói számára
  • Nézze meg saját szemével, hogyan élnek a különböző típusú dinoszauruszok
  • Alkalmazzon személyzetet az állatkerthez

Van egy gazdasági összetevő is a játékban. Végül is azt kell még kitalálnunk, hogyan csábítsunk több látogatót, hiszen az ilyen mesés kis állatok fenntartása sokba fog kerülni. Döntse el, hány alkalmazottat kell felvennie, de ne vigye túlzásba, mert mindegyiküknek fizetést kell fizetnie. Azt is jó lenne kitalálni, hogy melyik burkolatot építsék először, és mely dinoszauruszfajták vonzzák a legtöbb látogatót. Helyezze el a dinoszauruszokat párban, és hamarosan a látogatók megcsodálhatják a tojásból kikelt aranyos dinoszauruszbébiket. Minden kifutónak megvan a maga költsége, és a legegzotikusabb háziállatok élőhelyének kialakításáért egy rendezett összeget kell fizetnie. De az ilyen lakosok sokkal jobban vonzzák a látogatókat. A látogatókat időnként takarítani kell, ebben kell majd segíteni a park dolgozóit.

Játékon belüli pénzhez és erőforrásokhoz juthatsz, ha a játék során különböző feladatokat hajtasz végre. Például szerezzen be bizonyos számú háziállatot, vagy építse fel a kívánt madárházat, esetleg dekorációkat. Nyisson meg több kávézót és üzletet, vagy egyszerűen alakítsa ki a szükséges utakat. A feladatok elvégzésével a pontok és pénzszerzés mellett lehetőség nyílik arra, hogy a legritkább lakókat szerezze meg állatkertjének. Ha szeretné, valódi pénz elköltésével megkönnyítheti a feladatát a játékban. Ez lehetővé teszi az állatkert gyorsabb fejlődését, és támogatja a játék fejlesztőit.

A fő játékmeneten kívül csak gyönyörködj az állatkert aranyos lakóinak viselkedésében, miközben játszol velük. Sőt, az összes lakó reagál minden lépésére, minden egérkattintására vagy a kijelző megérintésére.

Dinosaur Park Primeval Zoo ingyenesen letölthető a weboldalunkon található linkre kattintva.

Az egzotikus állatkert sok vicces lakója vár rád, kezdj el játszani most!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more