Könyvjelzők

dino Storm

Alternatív nevek: Dino Storm

Dino Storm Online - ingyenes böngésző alapú multiplayer játék a dinoszauruszokról. Teremtője látványos akció egy olyan cég Splitscreen Studios. Mi olyan érdekes készített fel minket a fejlesztők? Mielőtt jelennek lenyűgöző képeket 3D-ben vadon élő állatok és kóborol a környéken cowboy nyereg dinoszauruszok. Üljön büszkén az egyik a dinoszauruszok és a kezelni lézer pisztoly célja, hogy megvédje ellenségei ellen. Utazás Dinovillyu ígérkezik lenyűgöző. Megy egy expedíció, akkor jól elő kell készíteni, mert a veszély leselkedik minden kanyarban. Akkor látogasson el a különböző helyeken, megtanulják a sok szurdok. Útközben találkozott bandita klánok, amellyel harcolni shlestnutsya. Így, akkor keresni egy fantasztikus hírnévre tett szert a lakosság a világon. Szintén túrázás fog neked több izgalmas kalandokat egymástól és a nyereség. A környezet, akkor mindig lehet szerezni értékes dolgokat. Talált zsákmány akkor sem használhatja magukat célja, vagy eladni a visszatérést a várost, és még az eddigieknél is gazdagabb. Gyűjtsön össze arany, teszi a bravúr, és próbálja keresni a határozatok elismeréséről és soha nem jön el a legjobb óra! Lehetséges, hogy egy idő után lesz a seriff, a város és minden álmod!

Indítsa el a játék lehetővé teszi Dino Storm regisztráció. Ha ez kész, akkor szállítják a színes játék helyeken. Mellesleg, a regisztrációs folyamat igen egyszerű. Meg kell adni szakterületeken e-mail és jelszó. Akkor a felhasználási feltételeket, majd kattintson a "Register". Létrehoz egy fiókot a hivatalos honlapján a játék, vagy lép át a rendelkezésre álló szociális hálózatok (Facebook, vkontakte, e-mail ru, osztálytársak, twitter). Kezdj el játszani Dino Storm bárki lehet. Rendszer követelmények alacsony, és így alkalmas a játék, még a számítógépek átlagos paraméterekkel. Szóval siess, hogy csatlakozzon!

Tehát, a játék Dino Storm lehetővé teszi, hogy növekszik a saját sárkány és kezelni azt. Ez az, amit inkább az első. De fokozatosan megnyílik egy csábító kilátás. Mivel közel Dinovillya sok aranybányák fog jönni az idő, amikor úgy érzi, az erőt, hogy átvegye az egyiket. Képzeljük csak el, hány engedheti meg magának, hogy az arany magad! De míg ez nem lehetséges, és meg tudod csinálni banális rablás. Mellesleg, amikor a meggazdagodni maguknak kell vigyázni a tolvajok. Azt is, hogy hasznos séta, melynek során minden jó. És akkor minden esélye, hogy megvédje a vitatott épület és végül lett a tulajdonos postavitelnogo tábor felhalmozni vagyont és kiváló hírnévnek örvend. Bármit is tett, kezdve Dino Storm játszani, meg tudod csinálni a barátaiddal. Hozzon létre egy klán, és felejtsd el a magány. Hidd együtt nem csak érdekes, de sokkal megbízhatóbb. Nos, hogyan lehet azt mondani, hogy meg kell törekednie, hogy a karrier. Természetesen, ha nincs ambíciói, dobjon egy ilyen vállalkozás, és csak élvezni az életet őskori lények. De ha az ötlet, hogy átmászni a többi játékos csábít, arra törekszenek, hogy nyerni több elismerést és megpróbálja futtatni a sheriff. Ki tudja, talán szerencséd lesz? Magas poszt jár némi kiváltságokat. Hajrá!

És, persze, azt kell mondani néhány szót a dinoszauruszok. Köztük van húsevők és növényevők. Minden dinoszaurusz egyedi, de egyre a tulajdonos bármilyen őket, akkor a paramétereket figyelik meg, mint életképességét, erőt és kitartást. Felsoroljuk a dinoszaurusz fajok állnak megszelídítése. A Tyrannosaurus, Tsentrozavr, Brachiosaurus, Karnotavr, Tselofiz, Pahitsefalozavrid és Parazaurolof. Lovagolni egyikük - egy egyedülálló élvezet! És még egy meglepetés, növeli az esélyét egy dinoszaurusz által engedélyezett implantátumok. Például, miért nem használja az implantátum vitalitás, erő, gyorsaság, állóképesség, vagy valami más?

Kezdheti Dino Storm játék online most ingyen, hogy megtapasztalják az izgalom. A játék nagyon sokrétű, változatos, dinamikus és addiktív. És annak érdekében, hogy ellenőrizze ezt, akkor csak azt, hogy látogasson el a játékok világa! Kellemes élmények!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more