Könyvjelzők

Meggyalázták

Alternatív nevek: Meggyalázták

Játék Dishonored - egyedi PC-játékot készített a műfaj - akció. A játék megjelent 2012-ben, abban az évben, és néhány napon belül szerte a világon! Ebben a játékban öröm játszani, nagyon érdekes ez a játék térben, hihetetlenül izgalmas és érdekes úgy tűnik, minden játékos történet. Meggyalázták méltó minden dicséret. Pc játék Dishonored fiúk találta és fejlesztette ki a cég - Arkane Studios. Megjelent ez a játék a cég - Bethesda Softworks. De a kiadó Oroszországban volt a cég - 1C-SoftKlab.

Ez a játék célja, hogy a nagy közönség. Ha játszani ezt a játékot, ha azt szeretnénk, egyre több, egyre gyakrabban ebben a játékban vissza. Szóval, mi ez a ez a játék, hogy a gyűjtött millió szerencse, hogy a cég, amely feltalálta és gyűjtött a monitor képernyőjén milliárd ember a világon? Azt fogja mondani: a történet egyszerű és összetett. Tele van érdekes csaták és a csatározások a különböző karakterek a játék. A telek maga is ebben a játékban nem hasonlítható semmilyen játék, ez a játék független. Nem analóg, nem játék, amely egyszerre volna észre a játékot Dishonored. Minden esemény a játékban épülnek komor, és lehet, hogy másként - Emberek milliói a különböző városok és települések szenvednek pestis. A városokban nem megszokott lánc az élet, az emberek nem halnak meg, nem született. Van egy másik ciklus - egyes emberek megbetegszenek a pestis, meghal, és helyébe új ember fertőzött. Mindebben általános káosz, talán véletlenül megöli szeretője birodalom szigeteken. Ez a gyilkosság történt a központi fővárosban a birodalom. Mivel a gyilkos szeretője Lord testőre súlyosan megsérült, egyszerűen keretezi. Főszereplő név - Corvo Atta. Ez az Úr. Az egyetlen remény a megváltás, a fiatal örökösnő szeretője Emily - elrabolták. A játék akkor kezdődik, az a tény, hogy felébredjen a cipő Corvo. Látni fogja, hogy rács mögött a börtönben, ahol meg kell menekülni. Először úgy tűnik, hogy a játék jelentősen szigorodtak, de minden megváltozik, miután az első néhány órában a játék, amikor elkezdi javasolni.

A Dishonored hihetetlenül szórakoztató játszani. A történet maga is csak finom gondolat, újra a szellem darabig. Minden játékos úgy érzi, a szörnyű események, amelyek befallen ez a játék világában. Meggyalázták játék egyedülálló abban, hogy ez elég unalmas. Ez tényleg egy nagyon szórakoztató és nagyon alattomos dolog, hogy meg akarnak menni.

Mindig nézd az interneten Dishonored video, ez segít még, hogy felfedezzék ezt az egyedülálló játékot, és akkor lehet letölteni Dishonored. Menj a játék hivatalos honlapján (http://www. meggyalázták. com /), akkor is talál egy csomó érdekes dolgot.

Végezetül azt szeretném mondani, hogy ez a játék nem hagy senkit közömbösen. Mi, persze, minden vár a folytatása ez az egyedülálló új játék. Zavar egy kicsit, és akkor adja át így a játék a végén! Ön képes lesz legyőzni téged! Ne feledje, egy dolog, hogy a polgárok nélkül nem fogsz megbirkózni a szerencsétlenség, amely elnyelte őket! Sok szerencsét a játékban! Kezdjük!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more