Könyvjelzők

Divide & Conquer

Alternatív nevek: Oszd meg és uralkodj, D & C

Imádni mindent kapcsolódik a kozmoszban? Majd ossza & Conquer Online létre csak neked! A helyi csillag nem túl sivár, sőt, nem elérhető. Mert ahol vannak emberek, akik nem várnak a béke és a nyugalom. És oszd meg és uralkodj online játék bizonyítja, ebben a sorrendben a dolgok már egy nevet.

Így rendszerkövetelmények:

• A modern operációs rendszer (XP, Vista, Windows 7),

• Képernyő felbontása 640 * 480, legalább lesz a legjobb, mégis, 1024 * 768,

• A modern böngésző (Opera 8 ideális. 5, Safari, IE5. 5, Firefox, Camino, Mozilla 1. 5)

• Csatlakozás az internetre modem vagy GPRS.

, Hogy megkezdik a nagy tervek, hogy rögzítse helyet, akkor először, a hivatalos honlapján a játék, adja át a színpadon Regisztrációs oszd meg és uralkodj. Ott ki kell töltenie a formanyomtatvány:

• adja meg a nevét,

• jelszót

• egy érvényes e-mail,

• a nem és a születési dátum.

A rajt után határozzák meg verseny. Regisztráció az oszd meg és uralkodj játék biztosítja a lehetőséget, hogy tagja legyen a következő nemzetiségek: Fatás, technika, új emberek, Wanderers, Grayers, Sötét Watchers, Rage Stones. Leírása mindegyikük található közvetlenül a helyszínen. Először is jobb, hogy válasszon egy normál emberi faj - Új emberek. Később, akkor át (és bármely fent), amit akar, és így kap a saját, egyedülálló emberek. Mivel az online játék Divide & Conquer hivatalosan is lehetővé teszi, hogy hozzon létre a maga számtalan fiókok lesz a képzelet, ahol tivornyázást. Apropó, csak annyira Divide and Conquer Online Javasoljuk, hogy először létre kell hozni szövetségesei - az arcodon, hogy úgy mondjam. Ha nem, akkor elég gyorsan megszűnik.

Miután eldöntötte, és állítsd be a versenyt, oszd meg és uralkodj lépést regisztrálás teljesnek tekinthető. A következő lépés - a választás a "haza" a világon. Azok, akik szeretnék, hogy saját birodalmat, jobb rendezni a periférián. Mindenesetre, az Ön rendelkezésére kezdettől fogva csak egy kis csoportja egységek: kormányzó, egységnyi önvédelem, a telepesek, három szonda feltárása és transzfer repülni. "Kezdje el játszani a játékot online Oszd meg és uralkodj" azt jelenti, a "megtalálni a megfelelő bolygót." Először a szondák, és csak ezután betöltődik a transzfert, és megy a fejlesztés a bolygón. Mellesleg, ez a keresés végezhető több mint egy nap. A kezdő a legpraktikusabb lenne a bolygón, amelyek a legnagyobb terület, ami azt jelenti, több erőforrás, az emberek és a pénz.

A kezdj el játszani a játékot Divide and Conquer Online ajánlatos, hogy megismerjék az alapvető funkciók, és a szabályokat ki ugyanazon a helyen - a hivatalos honlapján a körökre osztott stratégia. Itt van, hogy tanulni fog részletesen a arányban erőforrások (ásványi anyagok, energia, szerves) adott játék bónuszok és éghajlati viszonyok a bolygók a választott nép. Háromszor naponta számítják lépés. Tehát naponta kétszer jöhet számításba oszd meg és uralkodj elegendő lenne.

Mint már említettük, az online játék Divide and Conquer neve is magyarázza, hogy a prioritások a játékosok kell elhelyezni a közelben a diplomáciai kapcsolatokat. Rajongói politikai intrika fogja tapasztalni, széles körű tevékenységet, amely a kapcsolatot, és a "war-union-semleges" és a "hűbérúr-vazallus".

Total: Játssz Oszd meg és uralkodj, biztosan érdekelt lenne, annak ellenére, hogy bizonyos hiányosságok jelentéktelen, azt a benyomást keltve a rohanás a fejlesztők. Ha kápráztató éjszaka mennyei terek, próbáld meg lejátszani érdemes egyébként. Másik kétségtelen előnye: oszd meg és uralkodj online játék teljesen ingyenes! Szóval ... sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more